JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

ELA-techniek

Koop jouw kwalitatief hoogwaardige ELA-techniek bij Conrad

Onder de productcategorie ELA-techniek vallen verschillende kwalitatief hoogwaardige producten, die voor uiteenlopende doeleinden gebruikt kunnen worden. In onderstaande tekst lees je meer over de producten van Conrad, die onder de productcategorie ELA-techniek vallen. 

Drukkamer luidsprekers, versterkers, accessoires en luidsprekerboxen

Onder de producten van de productgroep ELA-techniek, vallen verschillende soorten producten. Zo kun je bij Conrad de volgende producten bestellen:

  • ELA drukkamer luidsprekers
  • ELA versterkers
  • ELA accessoires
  • ELA luidsprekerboxen

ELA drukkamer luidsprekers

Een drukkamer luidspreker is een speciaal soort luidspreker, die je terugziet in ruimtes waar regelmatig geluid op hoog niveau afgespeeld dient te worden (zoals scholen sporthallen, winkelcentra, et cetera). Als dit geluid niet van hoge kwaliteit hoeft te zijn, is het niet nodig om een dure luidspreker aan te schaffen. In dit geval kiest men dan ook voor een drukkamer luidspreker, oftewel een luidspreker met een hoog geluidsniveau voor een lage prijs. Je ziet drukkamer luidsprekers voornamelijk terug in scholen, sporthallen en op verenigingsterreinen. 

ELA versterkers

ELA versterkers zorgen ervoor dat het vermogen van een elektrisch signaal versterkt wordt, zodat dit elektrische signaal harder afgespeeld kan worden. Voornamelijk ruimtes waar regelmatig hard muziek afgespeeld dient te worden, zoals cafés, discotheken, bands en DJs gebruiken. Zij gebruiken ELA versterkers, zodat men de muziek harder af kan spelen en zo de gehele ruimte kan vullen met de muziek. Met de ELA versterkers van Conrad zorg je ervoor dat jouw muziek niet alleen bij de voorste rijen te horen is, maar ook achterin de zaal goed gehoord wordt. 

ELA accessoires

Onder de categorie ELA accessoires vallen verschillende producten, zoals tafelmicrofoons en opbouwbehuizing voor ELA-techniek. Als je al een product van ELA-techniek in huis hebt en op zoek bent naar accessoires voor jouw ELA-techniek producten, kun je deze eenvoudig bij Conrad aanschaffen en thuis laten bezorgen. 

ELA luidsprekerboxen

Wie op zoek is naar een goede box voor in huis of voor op kantoor, kan luidsprekerboxen van Conrad bestellen. Luidsprekerboxen zijn kwalitatief hoogwaardige luidsprekers, die in stevige en compacte boxen verwerkt zijn. Door de stevige boxen om de luidsprekers heen, worden de luidsprekers beschermd tegen eventuele beschadigingen en heb je langer plezier van jouw luidsprekers. ELA luidsprekerboxen zijn er in allerlei soorten en maten, dus er is altijd wel een geschikte luidsprekerbox te vinden die in jouw woning of kantoor past en bovendien binnen jouw budget valt.

Naar boven