JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

EHBO

Eerste hulp; meer dan alleen een verbanddoos

De meeste mensen hebben wel een verbandtrommel in of rond het huis. Met kleine kinderen in huis zal je deze vaker gebruiken dan je denkt. Voor bedrijven gelden andere regels. De verbandtrommels moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. In een verbanddoos kunnen onder meer pleisters, gaasjes, verband, een schaar,
ontsmettingsmiddel en andere producten zich bevinden. Ons assortiment bevat niet alleen goedgekeurde verbandtrommels, maar ook losse pleisters, defibrillators, verbandmateriaal en nog veel meer.

Algemene eerstehulpdozen

Van lege verbandkoffers tot complete pakketten, hier vind je het allemaal. Denk aan speciale pakketten voor mensen met kinderen, hobbyisten en een miniset.

Navulling

De inhoud van een verbandtrommel dient tijdig bijgevuld te worden. Wij verkopen navulproducten zoals pleisters, wegwerpspuiten, verbandgaas en nog veel meer.

Kleine en grote verbandtrommels

Kleine of grote verbandtrommels en lege of compleet gevulde verbandtrommels, wij hebben het allemaal. De koffers zijn allen gemaakt van robuust materiaal en kunnen dus tegen een stootje. De inhoud voldoet aan de officiële eisen, dus geen paniek meer bij een ongeluk op de werkvloer, want voortaan heb je alles op het gebied van eerste hulp bij de hand.

Pleisters en verbandmateriaal

Pleisters, kompressen zijn in elk geval handig om op voorraad of als reserve te hebben. Ook reddingsdekens, gezichtsmaskers en kruiken behoren tot het assortiment van deze subcategorie.

Speciale eerstehulpdozen

Elk bedrijf vraagt om zijn eigen eerstehulpdoos. Iemand die in de metaalbewerking bezig is zal andere verwondingen oplopen dan iemand in de keuken van een
restaurant werkt. Om die reden zijn er speciale EHBO-koffers voor onder meer werkplaatsen, kantoor, horeca en meer.

Pleisterdispensers

Een pleisterdispenser hang je aan de muur op een centrale plek zodat er wanneer nodig makkelijk pleisters gepakt kunnen worden. Deze zijn verkrijgbaar
in verschillende soorten en maten met verschillende soorten pleisters.

Verhoog de veiligheid

Met een verbandtrommel verhoog je indirect de veiligheid op de werkvloer. Bij een ongeval hoeven mensen niet meer in paniek te zoeken naar een pleister, verband of gaas. Hang de verbandtrommel op een vaste plek op in de werkplaats of op kantoor.

Naar boven