JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Draadloze telefoons

Draadloze telefoons | Tegenwoordig vrijwel onmisbaar

Het was een aantal jaren geleden nog bijna niet voor te stellen, maar draadloze telefoontoestellen hebben onze wereld veroverd. En dat is niet zo vreemd. De vrijheid en het gebruiksgemak zijn zo groot dat we eigenlijk niet meer anders willen.

Vrijheid

Draadloze telefoons zijn in onze huizen niet meer weg te denken. De vrijheid om een gesprek te voeren, waar dan ook in onze woning of tuin, is groot. Dat
betekent: nooit meer privégesprekken in het bijzijn van anderen, alleen maar omdat het telefoontoestel met een draad vastgepind zit op één en dezelfde
positie.

DECT-technologie

Bij draadloze telefoons wordt het signaal radiografisch verstuurd. Alleen het bijbehorende basisstation mag het draadloze signaal opvangen en versturen. Er zijn natuurlijk meerdere draadloze toestellen in de buurt, dus het is erg belangrijk dat het signaal privé blijft en dus niet kan worden afgeluisterd. Hier komt de DECT-technologie in beeld, waarbij het signaal voor anderen wordt afgeschermd. Een gesprek blijft dan ook privé.

Mogelijkheden

Binnen de productgroep van de draadloze telefoons zijn er diverse telefoonbehoeften en dus ook verschillende oplossingen.

Korte uitleg

DECT seniorentelefoons: de knopjes op gewone draadloze telefoons zijn voor ouderen vaak wat aan de kleine kant. De tekens op de knopjes zijn voor hen in
veel gevallen net wat minder leesbaar. Seniorentelefoons zijn uitgerust met grotere knoppen, wat de lees- en herkenbaarheid enorm vergroot.

DECT-telefoons

Het assortiment van DECT-telefoons is erg groot. Je hebt uitvoeringen die bestaan uit één basisstation en één bijbehorende telefoon. Maar er zijn ook uitgebreidere sets, waarbij twee of meer telefoons op één basisstation aangesloten kunnen worden. Dat maakt intern bellen mogelijk, maar ook het doorschakelen van externe gesprekken van het ene naar het andere toestel. Dan zijn er ook nog sets waarbij een antwoordapparaat tot de standaarduitrusting behoort.

VoIP telefoons

De afkorting VoIP betekent: Voice over IP. Hierbij gaat het om een telefoonverbinding die geen gebruik maakt van de traditionele telefoondraad, maar die via een computerverbinding loopt.

Draadloze telefoonaccu’s

De accu van een draadloze telefoon kan erg lang mee en kan via het bijbehorende laadstation zonder problemen worden opgeladen. Eventueel zijn accu’s voor de draadloze modellen ook los verkrijgbaar.

Laadstations voor draadloze telefoons

In een enkel geval kan een extra laadstation voor een draadloze telefoon van pas komen.

Naar boven