JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

  Een praktische en heldere introductie in het solderen

 Inzicht in de soldeertechniek met leuke praktijkopdrachten

 Kant-en-klare soldeerworkshop voor 12 personen vanaf €199,- (excl. BTW)

Soldeer workshop

Maak kennis met de wereld van het solderen

Techniek en elektronica worden steeds belangrijker in de moderne tijd. Van smartphones tot tv’s, van computers tot audio-installaties, overal om ons heen speelt techniek een steeds grotere rol. Het is daarom van groot belang dat we deze techniek ook begrijpen en de basis hiervan aanleren. Dat ziet ook de overheid in en daarom worden educatieve instellingen verplicht een belangrijk aandeel van het lesprogramma aan techniek te besteden.

Een van de oudste en belangrijkste technieken in het werken met elektronica is het solderen. Niet alleen wordt deze techniek veelvuldig toegepast in de elektronica, ook zorgt kennis van het solderen voor een beter begrip van de werking van elektronica en techniek. Bij Conrad hebben we onszelf tot doel gesteld om de kennis op het gebied van elektronica en techniek naar een hoger plan te tillen voor een zonnige toekomst van techniek en elektronica.

Een heldere en praktische manier van leren

Daarom bieden wij voor €199,- excl. BTW een kant-en-klare workshop van 2 uur voor 12 personen, inclusief materiaal, apparatuur en een deskundige instructeur. Naast een stukje theorie gaat deze workshop om het opdoen van praktische ervaring. Met leuke praktijkopdrachten en voorbeelden leren de deelnemers naast het solderen ook nog eens de basis van de elektronica met onze leuke technische bouwpakketten.

Deze workshop is ideaal voor scholen, instellingen en verenigingen die hun leerlingen of leden kennis willen laten maken met techniek, elektronica en de wereld van het solderen. Het is leuk, leerzaam en schept veel mogelijkheden voor nieuwe technische projecten. Daarmee kunnen educatieve instellingen nog eenvoudiger voldoen aan de door de overheid gestelde eisen op het gebied van technische lessen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de soldeerworkshop op locatie te houden. Onze instructeur zal dan met het gereedschap en de benodigde apparatuur op locatie komen om daar de workshop te houden. De extra kosten (excl. btw) hiervoor zijn afhankelijk van de locatie:

• Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel: €139,-
• Friesland, Groningen, Noord-Brabant en Utrecht: €189,-
• Noord-Holland en Zuid-Holland €239,-
• Limburg en Zeeland €289,-

 

Dit houdt de workshop in

De workshop wordt volledig door ons verzorgd met een deskundige instructeur, alle benodigde materialen en leuke bouwpakketten die de deelnemers mogen houden.

Lengte per workshop: 2 uur

Max. 12 personen per workshop

Kosten: vanaf 199.- ex. BTW

 

Zo kunt u zich aanmelden voor de workshop

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een aanbod op maat.

Naar boven