JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Offertetool

Zoekt u een aanbod op maat? Met onze offertetool vraagt u snel en vrijblijvend een offerte aan. Indien u op werkdagen voor 16:00 een offerte aanvraagt ontvangt u dezelfde dag een voorstel terug.

Inkoopoplossingen

Met onze inkoopoplossingen koopt u snel en overzichtelijk in.
Of het nu om een OCI, EDI of eProcurement koppeling gaat, wij denken graag mee in een oplossing op maat.

Onderwijsvoordeel

Bent u inkoopbevoegd en werkzaam bij een onderwijsinstelling? Meld u vandaag nog aan als onderwijsinstelling en profiteer direct van vele voordelen waaronder 5% korting op uw aankopen en gratis levering.

3D-printservice

Met onze 3D-printservice is 3D-printen echt toegankelijk. Zonder opstartkosten printen wij uw design waarbij levering vanaf 1 stuk al mogelijk is. Ideaal voor prototype-doeleinden en het fabriceren van op maat gemaakte onderdelen.

Gekalibreerde producten

Kalibratie van uw meetapparatuur is van essentieel belang om nauwkeurigheid en betrouwheid tijdens metingen te kunnen garanderen. Wij bieden de mogelijkheid om producten vooraf conform ISO of Dakks te kalibreren.

Conrad Connect

Combineer slimme apparaten onafhankelijk van het merk met elkaar in één overzichtelijk dashboard. Ideaal om diverse systemen aan elkaar te koppelen en dit volledig te automatiseren.

PCB-service

Op zoek naar een manier om uw PCB-designs te laten fabriceren? Met onze PCB-service is dit mogelijk. Wij fabriceren vanaf 1 stuk zonder opstartkosten en de configuratie is eenvoudig te realiseren middels een online-tool.

Logoservice

Personaliseer relatiegeschenken en attenties voor uw personeel of jubilarissen. Wij bieden de mogelijkheid om onze producten te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Download Center

In het Conrad Download Center kunt u interessante extra informatie m.b.t. het Conrad-assortiment downloaden. Databladen, gebruiksaanwijzingen, schakelschema´s en andere productinformatie staan voor u ter beschikking.

Soldeerworkshops

Onze soldeerworkshop bestaat uit een twee uur durende praktijkles voor 12 personen. Hierin behandelt onze instructeur de basisprincipes van het solderen. Ideaal voor basis-, voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs.

Technische onderwijsposters

Zijn uw klaslokalen toe aan een visuele upgrade? Onze technische posters zijn gericht op moderne techniek én natuurlijk ontzettend leerzaam. Vraag de posters vandaag nog gratis aan.

Autodesk Eagle

Zelf uw PCB´s en schakelschema´s tekenen? Met het eenvoudig te gebruiken en complete Autodesk Eagle softwarepakket kunt u al uw technische ideeën professioneel en uitgebreid vormgeven. Een absolute must voor iedere engineer

Switch & Save

Haal het maximale uit uw budget met onze eigen merken. Ontdek duizenden kwalitatieve alternatieven voor de A-merken voor een fractie van de prijs. Vraag vrijblijvend een alternatief aan en bespaar vandaag nog op uw inkoop.

Naar boven