JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Deurbellen

 

Upgrade je deurbel naar één die je wel hoort

Een deurbel laat je weten als er iemand voor de deur staat. Maar laat je gehoor je af en toe in de steek of is de deurbel simpelweg niet krachtig genoeg meer en mis je wel eens een belletje? Dan is het tijd op je deurbel te upgraden naar ééntje die je wel hoort! Wil jij een bel, gong, hoorn of keuze uit melodieën? Wat je keuze ook is, ons assortiment is er voor elke Tekkie, zodat je nooit meer de postbode met een pakketje van Conrad hoeft te missen!

Hoorbare deurbel voor elke situatie

Weinig aansluitvrijheid door kabelaansluiting

Duidelijk hoorbare deurbellen

Als je om wat voor reden dan ook je deurbel niet hoort is het tijd om deze te upgraden. De deurbellen uit ons assortiment helpen je hierbij. Of je nu een bel, gong, hoorn of een deurbel met keuze uit meerdere melodieën zoekt, met onze bellen mis je geen belletje meer! Het geluidsniveau loopt namelijk op tot ruim 100 dB(A) om een zo duidelijk mogelijk signaal te geven.

En je hoeft echt geen die-hard Tekkie te zijn om een deurbel te vervangen. Vaak heb je aan een spanningszoeker al genoeg! Deurbellen werken namelijk achter een transformator die universeel is mits je de juiste voltages hebt. Om je een zo duidelijk mogelijk overzicht te maken vind je in de onderstaande tabel een overzicht van de modellen per voltages.

 Voedingsspanning Type bel Max. geluidsniveau Max. aantal melodieën Toepassingsgebied
Tot 6 V Gong 80 dB (A) 4 Thuis
6 V tot 8 V Bel 85 dB (A) 1 Thuis
6 V tot 8 V Gong 95 dB (A) 20 Thuis
6 V tot 8 V Hoorn / zoemer 92 dB (A) 1 Thuis
Kantoorpand
Fabriekshal
8 V tot 12 V Bel 100 dB (A) 1 Thuis
Kantoorpand
8 V tot 12 V Gong 86 dB (A) 19 Thuis
12 V tot 24 V Bel 100 dB (A) 1 Thuis
Kantoorpand
Tot 230 V
Bel 106 dB (A) 1 Kantoorpand
Fabriekshal
Schoolplein
Tot 230 V Gong 86 dB (A) 17 Thuis

Beltransformatoren en beldrukkers

Wil je een bel met een ander voltage of je complete systeem een upgrade geven dan moet je bij de beltransformator beginnen. Een beltransformator zet 230 V namelijk om in het gewenste voltage. Zo kun je je complete systeem naar wens ombouwen. Als je alles upgrade, let dan wel op de beldrukker.

Naast de keuze voor design zijn beldrukkers gemaakt om te werken met een bepaalde hoogte in voltages en ampères. Let er te allen tijde goed op dat de beldrukker het vermogen van het systeem aankan.

Naar boven