JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Deur- en raambeveiliging

Deur-, raambeveiliging

Houd inbrekers buiten met de deur-, raambeveiliging van Conrad. Om inbrekers buiten te houden, heb je goede beveiliging nodig voor je huis. Inbrekers worden namelijk steeds slimmer en weten oude sloten en verouderde beveiligingssystemen steeds gemakkelijker open te krijgen. Om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van een inbraak, is het daarom ook aan te raden om de beste deur-, raambeveiliging aan te schaffen bij Conrad. 

Elektronische deur-, raambeveiliging

De techniek snelt vooruit en hier hebben we allemaal profijt van. Zo worden er tegenwoordig steeds meer elektronische deur- en raambeveiligingssystemen verkocht, die het mogelijk maken om jouw woning voor 100% te beveiligen. De elektronische deur- en raambeveiligingssystemen die je bij Conrad kunt aanschaffen, zijn de volgende:

Codesloten zijn sloten op basis van een code. Deze code kun je zelf instellen, om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om de code te onthouden. De deur en raam alarmsystemen van Conrad variëren van infrarood alarmsystemen tot  alarmsystemen met een sleutel en alarmsystemen met fotosensor.

Deurspionnen

Kun je vanuit jouw raam bij de voordeur niet zien en wil je weten wie er bij je aanbelt voor je de deur opent? Schaf dan een deurspion aan van Conrad en je ziet meteen wie er voor je deur staat. Deurspionnen zijn voornamelijk aan te raden voor eigenaren van huizen of appartementen met slecht zicht op de voordeur. Met het HomeMatic draadloos deurslot-systeem open je jouw huisdeur met één druk op de knop. In plaats van een sleutel te gebruiken, gebruik je dan ook een nieuw en geavanceerd systeem om jouw woning te beveiligen. En wil je communiceren met degene die aan je deur staat, zonder dat je de voordeur opent? Schaf dan een intercom aan van Conrad. Tot slot kun je gebruik maken van een toegangscontrolesysteem van Conrad om je woning echt goed te beveiligen. Met dit systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om je woning te beveiligen met een vingerafdrukscanner.

Overige deur-, raambeveiliging

Naast elektronische deur- en raambeveiligingssystemen, kun je bij Conrad ook andere deur- en raambeveiliging aanschaffen. Hieronder vallen producten als deur-, raamvergrendelingen en sluitcilinders.

Beveilig je kantoor met goede deur-, raambeveiliging

Naast je huis, is het uiteraard ook mogelijk om je kantoor te beveiligen met de deur- en raambeveiliging van Conrad. En omdat er in een kantoor vaak kostbare apparaten staan, is dit ook zeker aan te raden. 

Naar boven