JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

D-sub connectoren

Voor D-Sub-connectoren zit je goed bij Conrad!

Ben jij op zoek naar D-Sub-connectoren? Kijk dan niet verder dan het aanbod van Conrad.nl! Deze website biedt een ruim assortiment aan D-Sub-connectoren en zorgt er zodoende voor dat jij binnen afzienbare tijd weer aan de slag kunt met waar je dan ook mee bezig was!

Wat zijn D-Sub-connectoren?

'Waar je dan ook mee bezig was'. We gebruiken die zin omdat D-Sub-Connectoren voor enorm veel projecten gebruikt kunnen worden. Deze groep is namelijk hét grootste type verbindingsstekkers die voor computers gebruikt worden. De stekkers zijn ooit uitgevonden door Canon, een bedrijfsonderdeel van ITT. Ze heten D-Sub-Connectoren omdat de letter D als voorvoegsel voor de gehele reeks wordt gebruikt: deze geeft de grootte van de pasvorm aan.

Hoe werken deze D-Sub-connectoren?

D-Sub-connectoren bestaan uit twee of méér rijen pinnen en contactpunten die tezamen parallelle rijen vormen. Normaal gesproken worden ze omgeven door een metalen pasvorm in de vorm van de letter D. Deze vorm biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Grofweg bestaat de vorm uit twee delen: een mannelijke connector en een vrouwelijke connector. De pasvorm van de contactdoos past daarbij in de vorm van de stekker, waardoor twee schilden met elkaar verbonden worden. Dit resulteert weer in een elektrische verbinding van ononderbroken aard.

Waarvoor gebruik je deze connectoren?

D-Sub-connectoren kunnen, zoals gezegd, voor véél verschillende projecten worden gebruikt. Desondanks is de meest gebruikte toepassing van de D-Sub-connector het aansluiten van zogenaamde RGB-monitoren. Veel mensen noemen de aansluiting om die reden 'VGA-aansluiting'. Ter illustratie: als bezitter van een flatscreen-televisie kom je geheid een keer in aanraking met een dergelijke connector.

D-Sub-connectoren assortiment

Ons assortiment bevat onder andere:
·        
D-Sub behuizingen
·         D-Sub connectoren
·         D-Sub connectoren met aansluitkabels
·         D-Sub contacten
·         D-Sub toebehoren.

Welke D-Sub-connectoren kan ik aanschaffen bij Conrad?

Op Conrad.nl vind je een enorm assortiment aan D-Sub-connectoren die allen verschillende eigenschappen hebben. Ten slotte is niet iedere connector ook het exemplaar dat je moet hebben. Ze verschillen vaak op het gebied van de volgende productspecificaties:

·         Breedte
·         Type
·         Materiaal
·         Voedingsspanning
·         Uitvoering
·         Inhoud
·         Doorsnede
·         Hoogte
·         Aantal polen
·         Temperatuurbereik

Kijk op www.Conrad.nl voor de D-Sub-Connectoren die jij nodig hebt en bekijk daarbij de technische specificaties!

Kopen bij Conrad

Wanneer je een online aankoop doet via Conrad.nl mag je de hoogst haalbare kwaliteit van ons verwachten. Daarnaast hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid, al helemaal online. Het assortiment bestaat uit vele technische artikelen. Conrad heeft daarmee zeker een oplossing voor jouw technische of elektronische projecten!

Naar boven