JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Chipkaartentechniek

Vind jouw chipkaart hier

Bestel de beste producten voor chipkaartentechniek bij Conrad

Conrad is een grote aanbieder van technische producten voor in huis, voor in de tuin en voor op kantoor. Eén van de vele productcategorieën die je op de website van Conrad kunt vinden, is de productcategorie chipkaartentechniek. Onder deze categorie vind je vele verschillende kwalitatief hoogwaardige producten, die aangeschaft worden om gebruik te maken van de nieuwste chipkaartentechniek. 

Verschillende soorten producten voor chipkaartentechniek

Onder de categorie chipkaartentechniek vind je verschillende producten, die allen onder deze categorie gerekend worden. Dit betreft de volgende producten:

Tijdregistratiesystemen van Conrad

De Chipdrive tijdregistratiesystemen en de TimeCard tijdregistratiesystemen worden voornamelijk gebruikt op de werkvloer, waar werknemers in kunnen klokken met een chipkaart om zich aan te melden voor de dienst. Klokken de medewerkers uit, dan doet men dit op dezelfde manier als bij het inklokken, namelijk door de chipkaart voor het tijdregistratiesysteem te houden. Koop je een tijdregistratiesysteem met vingerafdruk herkenning, dan klok je in door middel van je vingerafdruk.

Door gebruik te maken van een tijdregistratiesysteem, kun je als werkgever eenvoudig zien welke werknemer er wanneer gewerkt heeft en hoe lang men gewerkt heeft. Zo betaal je nooit te veel of te weinig uit en kun je bovendien gemakkelijk controleren wie welke diensten heeft gedraaid. Kortom: tijdregistratiesystemen van Conrad dragen bij aan een geautomatiseerde en effectieve werkomgeving. 

Chipkaarten en chipkaartlezers

Om gebruik te maken van een tijdregistratiesysteem met chipknip, heb je een chipkaart en chipkaartlezer nodig. Ook deze producten zijn snel en eenvoudig aan te schaffen bij Conrad. Zo heeft Conrad verschillende soorten chipkaarten en verschillende soorten chipkaartlezers in het aanbod, die direct via de webshop aangeschaft kunnen worden. En omdat de producten van Conrad onder verschillende prijsklassen vallen, kan iedereen wel slagen bij deze webwinkel. 

Altijd twee jaar garantie

Als je een product bij Conrad koopt, of dit nu een chipkaart is of het nieuwste tijdregistratiesysteem: je hebt altijd twee jaar garantie op jouw aankopen. Gaan jouw aankopen binnen twee jaar kapot of werken de producten niet meer zoals deze horen te werken, dan kun je dus gebruik maken van de garantieregeling van Conrad. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je niet lang plezier kunt hebben van jouw producten, want Conrad zorgt ervoor dat je minimaal twee jaar met plezier gebruik kunt maken van jouw aankopen bij de webshop.

 

Naar boven