JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Camera-modules, displays

Camera-modules en displays

Wat is er in het leven belangrijker dan betrouwbaarheid? Soms is de naïviteit en de goedgelovigheid net iets te groot. Als je weet dat er elk jaar in vele bedrijven zoveel bezittingen en producten ontvreemd worden dat de schade na jaren zelfs tot in de miljoenen euro’s kan oplopen, is het wel duidelijk dat een goed controlesysteem belangrijk kan zijn. Conrad levert graag een bijdrage aan het gevoel van veiligheid en presenteert de collectie camera-modules en displays. 

Betrouwbare werkvloer

Het leven was nooit zo complex als nu. Veel mensen moeten een bedrijf passeren. Soms zelfs maar heel even. Denk bijvoorbeeld aan de talloze stagiairs, interim-krachten en leveranciers. Wij raden dan ook minicamera’s en printplaatcamera’s uit ons assortiment aan:

  • Infrarood schijnwerper camera (bouwpakket)
  • Infrarood schijnwerper camera (kant-en-klaar)
  • Printplaatcamera 3,6 mm CMOS-kleurencamera (3 exemplaren met verschillende resoluties)

Babysit 

Maar Conrad denkt ook aan de gewone man. Want zowel met onze kleuren minicamera’s met audio, als met de hypermoderne printplaatcamera’s zal je vanaf heden met een geruster gemoed van huis kunnen gaan, terwijl de babysit op je kind past. 

Sportclubs

Onze printplaatcamera’s zijn tevens een goed systeem voor wie het proces van een sporttraining wil volgen. Plaats enkele van deze kleine bespieders in je sporthal, dojo of andere oefenruimte en analyseer waaraan je de volgende training moet werken. 

Laboranten

Elke laborant kent het probleem: het dagelijks afstellen van de binoculaire loep van jouw microscoop. Op jaarbasis vergt dit veel tijd. Of microbiologen die tekeningen maken van de gespotte bacteriën: het is tijdrovend en nooit 100 procent precies. Daarom stelt Conrad je vandaag de USB-microscoop voor. Deze hebben we speciaal in onze collectie opgenomen omdat we het
noodzakelijk vinden dat jij als laborant snel en effectief moet kunnen werken. Bekijk vanaf heden micro-organismen op een groter scherm en maak kopieën op je harde schijf. En met de ‘USB microscoop 10 tot 500x 5 Mpix DigiMicro Mobile’ ga je zelfs op locatie je werk grondiger kunnen doen.

Display

Wat is een camera zonder een display? Niets natuurlijk. Bestel daarom nog een TFT-LCD kleurendisplay 5"-module en ga meteen van start met bespieden. Uiterst handig, klein en gemakkelijk weg te moffelen. 

Bekijk ook al onze andere bouwpakketenen modules. Je vindt er altijd iets van je gading.

Naar boven