Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Naast een zeer breed assortiment Apple producten zoals Iphones, de Ipad en MacBooks, bieden wij tevens Apple iMac en Macbook toebehoren aan. Dit zijn artikelen die niet alleen onmisbaar zijn bij het gebruiken van de meeste Apple artikelen, maar ook gemaakt zijn om het werken met uw Apple computer prettiger te maken.

  Toebehoren voor apple pc’s en Macbook’s

  Bent u veel aan het werk op de MacBook, maar is het soms nodig om uw werkplek (tijdelijk) te verlaten? Of wilt u uw MacBook binnenshuis veilig stellen en bewaken tegen diefstal? Kies dan voor het beveiligen van uw MacBook met een safedock. Wij bieden bijvoorbeeld een safedock voor de MacBook met slot. U schuift het MacBook eenvoudig in het dock, waarna u de afdekking omhoog klapt. Hierna gebruikt u het meegeleverde slot om uw MacBook veilig te stellen. Uiteraard zijn er safedocks die zo dun zijn dat het mogelijk is om uw laptop in het dock mee te nemen in een laptoptas. Kies voor een dock met een geïntegreerde standaard, om op iedere plek ergonomisch te kunnen werken. Tevens is het bij de meeste safedocks die wij bieden mogelijk om het dock op een zogeheten VESA-houder te plaatsen. Hiermee kan het dock bijvoorbeeld op een verhoogde monitor-arm worden bevestigd. Het spreekt voor zich dat alle toegangen en poorten van het MacBook volledig beschikbaar blijven, ook als de MacBook in het dock geschoven is.

  Opladers voor MacBooks en accessoires

  Niets is zo ergerlijk als een lege batterij van uw MacBook als je lekker aan de slag wilt. Met een goede lader en perfect werkende accu ben je altijd verzekerd van functionaliteit. In ons aanbod Mac accessoires vindt u dan ook netvoeding en laadadapters, speciaal geschikt voor Mac-artikelen. Naast deze artikelen bieden we totaaloplossingen voor het opladen van uw accessoires, zoals de muis. Met een stijlvol laadstation voor de draadloze muis heeft u altijd een vaste plek om uw muis op te bergen, terwijl hij oplaadt. Er zijn tevens complete oplaadstations die, bijvoorbeeld door middel van een powerbar, ervoor zorgen dat u gebruiksartikelen altijd opgeladen zijn en blijven.

  U Apple PC's en MacBook toebehoren optimaal beschermd

  Bent u vaak onderweg met de MacBook? Investeer dan in een veilige en comfortabele beschermhoes of notebooktas. Kies voor een tas met een hoge functionaliteit en voldoende vakken om overige spullen en accessoires in op te bergen. Bij ons vindt u een ruim aanbod tassen en hoezen tegen een zeer betaalbare prijs.