JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

C-Control

Communiceren met C-control

Voor diverse automatiseringsproducten en hun toebehoren en componenten ben jij bij Conrad aan het juiste adres! Een voorbeeld hier van is de C-control: een interface waarmee communicatie tussen personen in verschillende ruimtes mogelijk wordt dankzij een ingebouwde microfoon. Deze C-controls bestaan in meerdere soorten en maten.

Wat is C-control?

Een C-control is de vakkundige benaming voor een interface waarmee communicatie tussen personen in verschillende ruimtes mogelijk wordt. Dit gebeurt dan via een zogenaamde 'control room', bestaande uit een ingebouwde microfoon waardoor gecommuniceerd kan worden. Op zo'n systeem kun je meerdere luidsprekers en microfoons aansluiten. Hierdoor wordt het mogelijk om communicatie uit te wisselen tussen méér dan twee ruimtes. C-controls vormen een oplossing voor consumenten die wél willen communiceren op een dergelijke wijze, maar daarbij geen grote bedragen willen uitgaven voor prijzige mengpanelen.

Mogelijkheden C-control

Een C-control is méér dan alleen een interface om communicatie te bevorderen. Vaak worden dit soort apparaten gebruikt voor allerlei zelfbouwprojecten: met de juiste bedieningspanelen kun je apparaten laten doen wat jij, als bouwer, van ze verlangt. 

C-control bij Conrad

C-control wordt ook wel microcontroller-systemen genoemd. Conrad biedt véél van dit soort systemen aan, allen voorzien van gunstige prijzen. Daarmee spelen we in op een nieuwe systeemgeneratie, allemaal door mogelijkheden aan te bieden die het werken met toepassingen in de professionele regel-, meet- en besturingstechniek eenvoudiger én goedkoper maken. Kijk verder voor het indrukwekkende aanbod C-control van Conrad!

Accessoires

Naast de C-control zelf, biedt Conrad ook een enorme hoeveelheid accessoires aan die samen met de C-control ingezet kunnen worden. We noemen onder meer:

  • Verschillende behuizingssystemen, voor een compacte en optimale bescherming van de interface;
  • Adapterkaarten, universeel aansluitbaar en bruikbaar voor onder andere het converteren naar USB;
  • SD-card-interfaces: te gebruiken voor onder meer datalogging en integratie;
  • Projectboards, hanteerbaar voor universele interfaces en voorzien van een groot geperforeerd rasterveld;
  • Printplaatsystemen in verschillende soorten, voor een snelle ontwikkeling van projecten;
  • Diverse soorten vakliteratuur, waarin wordt ingegaan op de omgang met C-control en microcomputers;
  • Relaisplaten, als aanvulling op meerdere modules.

Bekijk nu het assortiment c-controls én bijbehorende accessoires op www.Conrad.nl!

 

Naar boven