JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Buisventilator van hoge kwaliteit | Hier staan ze

Tientallen buisventilatoren die zich stuk voor stuk kenmerken door hoge kwaliteit. Reken op een duurzame levensduur van wel 30.000 uur, een mooie afwerking en natuurlijk een onopvallende uitstraling.

Een goede buisventilator hoort tenslotte zijn werk te doen, zonder optisch om aandacht te vragen. 

Conrad heeeft alleen technisch hoogwaardige merken in het assortiment. Denk aan Maico Ventilatoren, Wallair en Sygonix.

Voordelen en types buisventilatoren

Makkelijk te monteren, goed te reinigen en toepasbaar in elke ruimte, dat zijnvoordelen van Conrad buisventilatoren. Net als de eerlijke prijs.

Kies makkelijk en overzichtelijk uit verschillende types en kenmerken buisventilatoren. Onderstaande kwalificaties zijn van toepassing op het assortiment buis-inschuifventilators, inschuifventilators met afdekking en eenvoudige inschuifventilator:

  • Luchtstroom van 84 m³/h tot 320 m³/h
  • Geluidsontwikkeling 27 dB tot 51 dB
  • Geschikt voor buisdiameter 150 mm tot 10 cm
  • Toerental 200 omw/min tot 3000 omw/min
  • Nominale spanning 12 V, 24 V of 230 V

Een zeer compleet product is de inschuifventilator van Sygonix met afdekking:

Geschikt voor 230 V, 180 m³/h en 12.5 cm. Hij verbruikt slechts 0,13 A bij een vermogen van 23 W. Het toerental is 200 omw.min, dan wordt een luchtstroom pompvermogen van 180 m³/h gegenereerd. 

Ook de geluidsonwikkeling van dit product is laag, maximaal 30 dB op een afstand van 3 meter. Deze inschuifventilator kent veiligheidstype IP44, een diepte van 11 cm en een diameter van 12.5 cm. De standaard kleur is wit: onopvallend en overal toepasbaar. 

Aanbiedingen buisventilatoren

De 33925Q buis-inschuifventilator van Sygonix werkt op 230 V en is geschikt voor 110 m³/h, 10 cm. Hij heeft classificatie IP44 (spatwaterdicht) en is uitgerust met een beveiliging tegen oververhitting.

Moet de luchtdoorvoer verbeterd worden, maar ontbreekt toch echt de ruimte voor grote
tussenbuisventilatoren? Dan is deze klassieke buisinsteekventilator de ideale oplossing voor dit probleem. U kunt hem makkelijk inzetten in verschillende afmetingen.

Als het gaat om de meest gangbare buis-Ø kan hij daarnaast op zowel flexibele buizen als op starre buizen worden gebruikt. Deze buisinschuifventilator wordt geleverd zonder aansluitkabel.

Een variant op bovenstaande buis-inschuifventilator is de Sygonix 33925A Buis-inschuifventilator. Ook deze werkt op 230 V. Hij is geschikt voor 180 m³/h, 12.5 cm. Hij heeft een keurige classificatie IP44 (spatwaterdicht) en is daarnaast ook beveiligd tegen oververhitting. De verdere kwalificaties zijn dezelfde als bij de bovengenoemde buis-inschuifventilator.

Dit is een duurzame, praktische oplossing waar u jaren mee vooruit kunt in uw woning.

Naar boven