JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Voltcraft: een vaste waarde in meten, laden en stroomvoorziening

Voltcraft is een bekend merk met al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van meet- en laadtechniek en stroomvoorziening. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën en staat al jaren voor een voordelige prijs en een goede kwaliteit. 

Meettechniek

Het assortiment meettechniek van Voltcraft bestaat uit :

Voltcraft beschikt over een ruim assortiment aan multimeters, zoals digitale multimeters, geijkte meters, analoge meters en grafische multimeters. Aan testapparatuur ook geen gebrek bij Voltcraft. Kabeltesters, endoscopen, multitesters en isolatietesters zijn maar een kleine greep uit het gamma. De oscilloscopen van Voltcraft zijn een referentie op het gebied van analoog, digitaal en scope meten. De inbouwmeetinstrumenten van het merk komen eveneens in verschillende variaties: analoge instrumenten, digitale instrumenten, allerhande thermometers, frequentietellers, etc.
Tenslotte draagt Voltcraft ook bij aan een beter milieu door het ontwikkelen van precieze milieu-meetinstrumenten die onder meer nauwkeurig geluid, straling, temperatuur en vloeistoffen kunnen meten.

Voltcraft stroomvoorziening

Voltcraft speelt daarnaast ook een belangrijke rol op het vlak van stroomvoorziening. Het biedt diverse hoogwaardige producten aan zoals:

  • Laptop adapters
  • Instelbare en lineaire labvoedingen
  • Instelbare en schakelende labvoedingen
  • Lineaire labvoedingen met vaste spanning
  • Schakelende labvoedingen met vaste spanning

Laadtechniek Voltcraft

Het gamma Voltcraft laadtechniek bestaat uit:

De modellen van Voltcraft zijn verkrijgbaar als standaard instapmodellen, maar ook high tech modellen behoren tot het assortiment. Zo ontwikkelde Voltcraft bijvoorbeeld opladers die voor accupacks gebruikt worden en loodaccu’s. Voltcraft biedt daarnaast ook nog de volgende laders aan: multiladers, snelladers, batterijladers en stekkerladers. Ook laadstations en accu-laadstations behoren tot het uitgebreide gamma.

Kwaliteit en veiligheid

Voltcraft is een merk dat voldoet aan alle nationale en internationale normen, zowel op het vlak van kwaliteit als veiligheid. De fabrieken waar de verschillende producten in gefabriceerd worden, ondergaan op regelmatige basis controles. Voltcraft is ook een milieuvriendelijke merk, aangezien het gedurende de hele levenscyclus (fabricage, gebruik en recycling) rekening houdt met alle aspecten van het milieu en voldoet daarenboven aan alle RoHS-richtlijnen. 

Naar boven