JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Testo | Kies voor nauwkeurige Test- en Meettechniek

Nauwkeurig meten begint bij Testo, een van de meest toonaangevende merken op het gebied van test- en meetapparatuur. Vooral op het gebied van meettechniek voor milieu en klimaat is Testo vaak de eerste keus voor professioneel gebruik.

Het merk bestaat al sinds 1957 (Testo Nederland is opgericht in 1986) en bracht als eerste product een elektronische testo thermometer op de markt, een uniek product destijds.

Ruime keus in Testo-producten

Wij leveren in Nederland een groot aantal testo-producten. Van de kenmerkende Testo temperatuurmeters tot aan complexe Testo dataloggers, scopemeters en zelfs warmtebeeldcamera’s voor betrouwbare resultaten op het vlak van thermografie.

Wij leveren onder andere de volgende testo-assortimenten:

En nog ruim 600 testo producten meer..

Testo meettechniek

Testo | Bestel uw apparatuur inclusief kalibratie

Wij kunnen (vrijwel) al uw testo producten leveren met een kalibratiecertificaat. U kiest hierbij zelf uit een ISO- of Dakks-kalibratie. Het gewenste product wordt vervolgens bij testo gekalibreerd conform de juiste standaard. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste waarde meet en dat afwijkingen geen stoorfactor kunnen zijn bij uw meting. Wij kunnen zowel nieuwe- als gebruikte meetapparatuur voor u kalibreren. Neem voor meer vragen gerust contact op met het Conrad Business-team.

Testo Smart Probes | Slim meten via uw smartphone

Lees uw metingen uit op afstand met Testo Smart Probes. Dit systeem biedt de mogelijkheid om waarden af te lezen op uw smartphone. Alle metingen duidelijk in één overzicht, en dat bij tot wel 6 Smart Probes tegelijkertijd. Het delen van deze meetwaardes gaat eenvoudig via de app. Erg praktisch als u op locatie wat meet en dit met een collega op afstand wilt bespreken.

Naar boven