JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Testo: voor goede (meet)resultaten!

Testo is een toonaangevend merk als het aankomt op test- en meetapparatuur. Testo heeft zich voornamelijk toegespitst op de markt van multimeters, milieumeters en testapparatuur, maar heeft tevens ook andere producten van bijzondere kwaliteit beschikbaar (USB-laders, vocht- en temperatuursensoren en meetinstrumenttassen).

Kortom: alles voor en de meest nauwkeurige meet- en testresultaten.

Milieu-meettechnieken

Een ander domein waarbinnen de Testo-meetapparatuur echt uitblinkt, zijn haar "milieumeters". Het gaat om toestellen die allerhande milieugerelateerde grootheden zeer eenvoudig én nauwkeurig kunnen meten. Het gaat onder andere om volgende meettoestellen:

  • Temperatuur dataloggers (°C of °K)
  • Smart probes temperatuurmeters om zeer specifiek of lokaal temperatuur te meten, bijvoorbeeld voor temperatuurmeting bij luchtuitlaten
  • Geluidspiekmeetinstrumenten
  • Luchtdrukmeters
  • Vochtigheidsmeters
  • Gasmeters (CO)
  • Windmeters
  • Verlichtingssterktemeters (met spectraalfilter voor zichtbaar licht)
  • Koelmiddel-lekdetectoren
  • pH-meters met 1-, 2-, of 3-punts kalibratie

Voor alle voornoemde variabelen zijn er zeer specifieke toestellen ontwikkeld, die elk binnen een eigen bereik, de waarden uitermate nauwkeurig opmeten. Bij de aankoop is het steeds belangrijk om te kiezen voor een toestel met een geschikt meetbereik.

Een toestel met een meetbereik van bijvoorbeeld -200°C tot +204°C zal uiteraard duurder zijn dan een toestel met een kleiner meetbereik, maar wel voor meerdere toepassingen geschikt zijn.

Hoe dan ook garandeert Testo de beste resultaten binnen het beloofde meetbereik en wij kunnen dat voor u bevestigen.

Multimeters

De multimeters van Testo zijn professionele apparaten die voldoen aan de vereisten voor professionele gebruikers zoals elektriciens, maar zijn zeker ook geschikt voor de hobbyklusser of de doe-het-zelver.

De multimeters zijn telkens zeer eenvoudig en modern te bedienen, waarbij gekozen wordt voor een eenvoudig af te lezen digitale weergave. Voor de bediening heeft de eeuwige draaiknop plaats gemaakt voor handige functietoetsen om nog sneller de beste meetresultaten te verkrijgen.

De meettoestellen zijn bovendien voorzien van een automatische parameterherkenning om verkeerde meetresultaten (en de eeuwig gesprongen inwendige zekeringen) voorgoed uit te sluiten. Een meetbereik van 0,1 mV tot 1000V AC/DC, wat wil men nog meer van een goede multimeter? Een handige grip en vlotte functionaliteit, alsook kenmerkend voor deze multimeters.

Andere producten

In het Testo-gamma zijn er nog tal van andere producten en toebehoren te vinden. Denk aan een USB-oplader voor uw meetinstrumenten, denk aan mooie opbergtassen of -koffers, krokodillenklemmen of meetsnoeren: alles om de beste meetresultaten blijvend te kunnen garanderen.