JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Strype

Altijd op de hoogte blijven. Snel, flexibel en de hele dag.

STRYPE - Het eerste digitale zegel met App-alarm is een innovatie in Internet of Things. Met STRYPE beveiligt u supereenvoudig alles wat u lief heeft of duur is; van boormachine op de werkplaats naar uw nieuwe fiets in de tuin, tot aan de garage waar u uw motor stalt voor de winter. Wanneer uw eigendom beweegt, informeert de STRYPE u direct - zodat u meteen kunt reageren.

  • Universeel inzetbaar
  • Pushnotificatie op uw smartphone
  • Gemakkelijk te installeren 

Klein apparaat, grote mogelijkheden

Eenvoudige bediening 
In slechts enkele handelingen is STRYPE klaar voor alarm. Ook de bijbehorende App installeert u snel en eenvoudig op uw tablet of smartphone.

Aanzetten en vergeten
Als u de STRYPE eenmaal in gebruik hebt genomen, werkt deze betrouwbaar zonder onderbrekingen en informeert u bovendien altijd over de status van de batterij.

Goede hechting
De plakstrips hechten aan vele oppervlakken en zijn dankzij de speciale geleidersporen absoluut veilig voor manipulatie.

In de stad of op het platteland, Nederland of Zweden - STRYPE is klaar voor gebruik
Gebruik STRYPE op elke plek met mobiel netwerk en laat u met behulp van een SIM-kaart, vrijwel overal ter wereld, over de status van het gemarkeerde object informeren.

Toepassingsgebied 
Markeer ongecompliceerd, snel en voordelig uw waardevolste voorwerpen. Beveilig uw nieuwe fiets op het dak van de auto, verzegel de garage waarin uw motor of caravan overwintert of bewaak uw zomerhuis. De toepassingen van STRYPE zijn eindeloos en laten niets te wensen over.

In slechts enkele stappen geactiveerd

APP downloaden (1)
Download eerst de STRYPE App in de App Store (iOS), Google Play (Android) of Windows Store (Windows) (1). Installeer de App op uw smartphone of tablet en meld STRYPE aan. Hier kunt u ook alle belangrijke informatie over uw gebruikte STRYPE invullen (naam, beschrijving, etc.).

STRYPE aanbrengen (2)+(3)+(4)
Plak de STRYPE zender naast de gewenste plek (2). Open de klep van de STRYPE (3). Leg de STRYPE tape met de perforatie op de contacten en plak de band over de te beveiligen plek (4).

Bewaking activeren (5)
De bewaking begint zodra u het klepje van de STRYPE sluit (5). Een bevestiging van de activatie wordt naar de App van de verbonden smartphone gestuurd.

Gealarmeerd worden (6)
Wanneer de STRYPE plaktape op welke manier dan ook gemanipuleerd wordt (aftrekken, bewegen, doorsnijden of uitrekken), wordt er een alarm naar de app op uw gekoppelde smartphone gestuurd (6).

Naar boven