JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
STRYPE - Het mobiele alarmsysteem

Strype

Altijd op de hoogte blijven. Snel, flexibel en de hele dag.

STRYPE - Het eerste digitale zegel met App-alarm is een innovatie in Internet of Things. Met STRYPE beveilig je supereenvoudig alles wat je lief hebt en duur is; van boormachine op de werkplaats naar je nieuwe fiets in de tuin, tot aan de garage waar je je motor stalt voor de winter. Wanneer je eigendom beweegt, informeert de STRYPE je direct – zodat je meteen kunt reageren.

  • Universeel inzetbaar
  • Pushnotificatie op je smartphone
  • Gemakkelijk te installeren 

Klein apparaat, grote mogelijkheden

Eenvoudige bediening 
In slechts enkele handelingen is STRYPE klaar voor alarm. Ook de bijbehorende App installeer je snel en eenvoudig op je tablet of smartphone.

Aanzetten en vergeten
Als je de STRYPE eenmaal in gebruik hebt genomen, werkt deze betrouwbaar zonder onderbrekingen en informeert je bovendien altijd over de status van de batterij.

Goede hechting
De plakstrips hechten aan vele oppervlakken en zijn dankzij de speciale geleidersporen absoluut veilig voor manipulatie.

In de stad of op het platteland, Nederland of Zweden - STRYPE is klaar voor gebruik 
Gebruik STRYPE op elke plek met mobiel netwerk en laat je met behulp van een SIM-kaart, vrijwel overal ter wereld, over de status van het gemarkeerde object informeren.

Toepassingsgebied 
Markeer ongecompliceerd, snel en voordelig jouw waardevolste voorwerpen. Beveilig je nieuwe fiets op het dak van je auto, verzegel de garage waarin je motor of caravan overwintert of bewaak je zomerhuis. De toepassingen van STRYPE zijn eindeloos en laten niets te wensen over.

image_975
image_22ed

In slechts enkele stappen geactiveerd

APP downloaden (1)
Download eerst de STRYPE App in de App Store (iOS), Google Play (Android) of Windows Store (Windows) (1). Installeer de App op je smartphone of tablet en meld STRYPE aan. Hier kun je ook alle belangrijke informatie over jouw gebruikte STRYPE invullen (naam, beschrijving, etc.).

STRYPE aanbrengen (2)+(3)+(4)
Plak de STRYPE zender naast de gewenste plek (2). Open de klep van de STRYPE (3). Leg de STRYPE tape met de perforatie op de contacten en plak de band over de te beveiligen plek (4).

Bewaking activeren (5)
De bewaking begint zodra je het klepje van de STRYPE sluit (5). Een bevestiging van de activatie wordt naar de App van de verbonden smartphone gestuurd.

Gealarmeerd worden (6)
Wanneer de STRYPE plaktape op welke manier dan ook gemanipuleerd wordt (aftrekken, bewegen, doorsnijden of uitrekken), wordt er een alarm naar de App op je gekoppelde smartphone gestuurd (6).