JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Rittal Behuizingen en Kasten | Bekijk ze hieronder

Waar met computers wordt gewerkt, is vaak een server aanwezig. Deze server is gebouwd in een schakelkast met behuizing die ervoor zorgt dat alle techniek netjes is weggewerkt, maar zeker niet oververhit kan raken. Daarom gebruikt u de behuizingen en kasten van Rittal.

Deze behuizingen en kasten zijn nodig om te zorgen dat snoeren netjes worden weggewerkt, maar ook dat de computer of server zoveel mogelijk stofvrij blijft. Rittal maakt verschillende behuizingen en kasten die helpen om computers en servers te beschermen.

Met Rittal behuizing kunt u uw eigen schakelkasten en server perfect opbouwen, dankzij de verschillende groottes kasten, de speciale scharnieren en schroeven.

Bouw uw eigen server ruimte

De Rittal behuizing wordt – want dat is het beste – opgehangen aan de muur. Dan hebben namelijk de verschillende apparaten meer ruimte om goed te kunnen ventileren. Ook zal de systeemkast boven de grond minder stof vangen.

De DIN rail vormt de basis voor het ophangsysteem, samen met het montagepaneel, vervolgens kunt u hier de kast aan monteren. Wilt u dat de serverkast op slot kan, dan kunt u een cilinder met handgreep aan de deur van de kast toevoegen. Met behulp van de speciale schroeven die zijn gemaakt voor de Rittal behuizing, zet u de systeemkasten heel gemakkelijk in elkaar.

De schroeven, net als de rest van de behuizing, geleiden geen stroom, zodat de behuizing altijd veilig is. Vergeet uiteraard niet om het filtersysteem aan de behuizing toe te voegen, om zo ervoor te zorgen dat de computers en dergelijke niet oververhit raken.

Assortiment Rittal

Het Rittal assortiment bestaat uit diverse onderdelen, waaronder:

  • Montageplaten
  • Installatiebehuizingen
  • Draaghandgrepen
  • Insteekmodules
  • Luchtfilters
  • Accessoires, zoals veiligheidsschroeven en scharnieren

Hoge kwaliteit

De hoge kwaliteit van de materialen, het makkelijke monteren en de gebruiksvriendelijkheid van het merk zorgen ervoor dat deze behuizingen populair zijn bij systeembeheerders en IT-specialisten. Het is mogelijk om kleine kasten te bouwen met dit materiaal, maar ook grote wandkasten.

Maak van de behuizing een schakelkast voor de telefoon of de computerserver en u weet dat deze altijd van hoge kwaliteit is.

Rittal Kasten en Behuizingen

Rittal Kasten | Veilige behuizing voor computers

Naar boven