JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Paccs: dé standaard voor perfecte accessoires

Paccs, oftewel Perfect Accessoires is een producent van allerhande (instrument) kabels, maar ook van andere elektrische onderdelen of aansluitingen. Paccs biedt daarbij hoogwaardige kwaliteit binnen een gediversifieerd aanbod. Wij zetten dit uitgebreid assortiment voor u op een rij.

Instrumentkabels voor hoogwaardige kwaliteit

Paccs is producent van hoogwaardige instrumentkabels. Een dergelijke instrumentkabel verbindt uw bas- of elektrische gitaar (of ieder ander elektrisch muziekinstrument) met de ingang van een versterker. Om de kwaliteit van de muziek te garanderen, voldoen de door ons verkochte instrumentkabels dan ook aan volgende vereisten:

  • Uitermate beperkt signaalverlies doorheen de kabel
  • Geen versterking of verzwakking van het frequentiespectrum
  • Tred vaste kabels
  • Isolerende werking tegen storende signalen en voor optimale kwaliteit

De kabels zijn beschikbaar in allerhande afmetingen (van enkele tot meerdere meters), ideaal voor al uw toepassingen.

Meer dan alleen instrumentkabels

Toch zou het verkeerd zijn het aanbod van Paccs samen te vatten met louter 'instrumentkabels'. Het bedrijf biedt meer dan enkel dat. Zo zijn ook andere kabels van hoogwaardige kwaliteit beschikbaar. Het gaat daarbij onder andere om:

  • Luidsprekerkabels
  • Jack-patchkabelsets
  • Microfoonkabels
  • MID-kabels
  • Adapterkabels (bijvoorbeeld XLR, TRS, RCA , SPK, ...)
  • Double-Line kabels

Stekkers voor alle aansluitproblemen

Naast kabels is ook een uitgebreid assortiment aan stekkers beschikbaar. 

Zo zijn er bijvoorbeeld stekkers beschikbaar voor de klassieke (mini-)jack (diameter 3,5 mm)aansluitingen. Deze jack aansluitingen worden voornamelijk gebruikt om gelijktijdig meer dan één signaal door te geven (mono klinken, stereoklinken,...).

Vooral bij veel aansluitingen (en bij verschillende instrumenten en microfoons), wordt het allemaal al zeer snel een warboel. Enerzijds de kabels goed ordenen (bij iedere kabel een label aanbrengen) kan inderdaad al helpen, maar ook bij aansluiting op de versterker zal alles ordelijk moeten gebeuren. Daarom beschikken wij over zogenaamde haakse jackplugstekkers die de aansluiting moeten vergemakkelijken.

Naast deze jackplugstekkers beschikken wij uiteraard ook over andere stekkers zoals de gekende Speakon-stekkers, (mini) XLR-(fe)male stekkers, cinchadapters, jackplugadapters (XLR - male / XLR - female, al dan niet symmetrisch met slot), ...

In ons aanbod vindt u uiteraard steeds wat u zoekt.

Naar boven