JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Oehlbach | Duitse kwaliteit in aansluitmateriaal

Oehlbach is een gerenommeerd Duits merk op het gebied van high-end-kabels. Een haarscherp beeldkwaliteit of sprankelende audio wordt pas bereikt als het signaal goed wordt doorgegeven. In de woorden van Oehlbach zelf:

“De reis is het doel”

Een high-end-setup op het gebied van multimedia wordt dus niet alleen bereikt door alleen dure componenten te gebruiken. Juist het aansluitmateriaal speelt hierbij een belangrijke rol. Tijdens het (bijna) 40-jarige bestaan heeft Oehlbach keer op keer bewezen dat het met nieuwe ontwikkelingen komt waar anderen niet toe in staat zijn.

Assortiment Oehlbach

Het assortiment van Oehlbach bestaat – zoals gezegd – uit high-end-kabels en aansluitmateriaal. Dit varieert van de losse connectoren en eenvoudige (maar uiterst degelijke) luidsprekerkabels tot aan geavanceerde adapters en HDMI-kabels voor de beste digitale kwaliteit.

Het assortiment bestaat uit:

Producten van het merk Oehlbach geven een haarscherp beeldkwaliteit en een ultieme geluidservaring. Bestel ze nu bij Conrad

De voordelen van Oehlbach-producten

Een keuze voor Oehlbach betekent een keuze voor:
- Degelijke kabels met een lange levensduur
- Perfecte weergave van beeld en geluid
- Het beste wat er te koop is

Wanneer u kiest voor een kabel van Oehlbach, dan kiest u ook voor zekerheid. Op producten van Oehlbach wordt namelijk maar liefst 30 jaar garantie gegeven.

Oehlbach is hard gegroeid de laatste jaren. Daarbij hebben ze altijd veel zelf ontwikkeld. Er wordt hierbij op de kleinste details gelet, om zo een product met de best mogelijke kwaliteit te produceren.

Alleen door nauwkeurig te werken kan het beste resultaat worden behaald. Dit resultaat uit zich bij jou in de woonkamer, studio of elders op locatie (evenementen, beurzen etc), waar je geen genoegen hoeft te nemen met minder dan de beste audio/videobeleving. Of, zoals Oehlbach het zelf verwoordt: “Pure beleving”.

Naar boven