JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Manhattan, of hoe Conrad u het leven gemakkelijker maakt

Van VGA naar HDMI? Of wil je een SATA-HD aansluiten in je desktop en heb je geen voedingskabel meer vrij? Stop met hoofdbrekens en bedien je van de oplossingen die Manhattan in zijn assortiment heeft.

Welk mediaprobleem zich ook stelt: geef de zoekwoorden in bij Conrad en binnen de kortste keren krijg je een keur aan mogelijkheden te zien die je probleem van de baan helpen.

Oplossingen voor de professional

Je moet met twee schermen werken? Je hebt een PCIe-interface- of USB-kaart nodig? Deze leverancier van mediatoebehoren heeft over die dingen nagedacht en zorgt ervoor dat je je werkplek volledig naar je wensen kunt inrichten.

Het zorgt niet alleen voor een hogere productiviteit maar ook voor gebruiksgemak en een aangename werksfeer. Gedaan met tijd verliezen aan een nukkige computer. Met de juiste tools kun je je volledig bezighouden met je corebusiness.

Manhattan bestellen bij Conrad

Bestellen bij Conrad is snel, eenvoudig en veilig. De gratis verzendkosten vanaf een bepaald bedrag als je via iDEAL betaalt is leuk meegenomen en de minimale garantie van 2 jaar zijn een opsteker. Met het gratis retourbeleid hoef je niet bang te zijn om met een verkeerde bestelling opgescheept te zitten. De no-nonsense aanpak van Conrad geeft je de solide zekerheid dat je als klant serieus genomen wordt. Bestel in vertrouwen en krijg waar voor je geld.

Alles afgestemd op elkaar

Vroeger was het leven misschien eenvoudiger. Je had een computer of een laptop en klaar. Nu zijn er e-readers, tablets en smartphones bijgekomen. De fotografie en videoapparatuur is gedigitaliseerd.

Heel mooi, maar hoe doe je al die apparaten met elkaar communiceren? Met de juiste kabels en aangepaste connectoren. Het Amerikaanse Manhattan houdt al 25 jaar de vinger aan de pols inzake computer- en mediarandapparatuur.

·         Transmissiekabels

·         voedingskabels

·         Universele laptopadapters

·         USB-verlengkabels

·         Barcodescanners

Een antwoord op elke vraag

Laptops en tablets zijn delicate gebruiksvoorwerpen. Ze opbergen in aangepaste draagtassen of hoezen voorkomt ongelukken en de daaruit voortvloeiende ergernis.

Als je van huis bent wil je toch graag een oogje in het zeil houden via een camera. Wat ook je bekommernissen zijn, Manhattan heeft er aan gedacht. Niet voor niets is hun leuze: ‘Life just got easier’.

Naar boven