JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Logilink: de logische link tussen alle toestellen

LogiLink staat voor hoogwaarde (logische) verbindingen (links) tussen verschillende apparaten. De beste kwaliteit en verbindingsmogelijkheden staan hierbij centraal.

Alle kabels voor uw computer

Naast netwerkkabels beschikt LogiLink ook nog over heel wat andere soorten kabels geschikt voor uw computer. Denk daarbij aan USB-kabels, HDMI aansluitkabels, omvormers (DVI naar HDMI, USB naar D-sub stekker, etc)) USB verlengkabels en vele andere soorten.

Kortom: alle aansluitkabels die u ook maar acht nodig te hebben zijn beschikbaar en meteen leverbaar.

Lastig om aan te sluiten? Waarom probeert u dan de bijhorende en handige gereedschapsset niet eens een keertje? Ideaal voor al uw kabel- en netwerkaansluitingen.

Hardware en andere elektrische producten

Het moet gezegd worden dat Logilink zich de laatste jaren steeds vaker ging focussen op hardwareproducten. Terecht en logisch ook als je het ons vraagt: als je de kabels maakt, waarom de producten aan de andere kant van de kabel ook niet?

De kennis van het ene vakgebied toepassen binnen het andere en je krijgt hoogwaardige producten zoals:

 • Computermuizen, al dan niet via draadloze of USB-aansluiting
 • Powerbanks (met 1 of meerdere aansluitmogelijkheden)
 • Dashcams
 • (Gevulde) toetsenborden
 • Cassettes digitizer (digitaliseren van cassette naar mp3)
 • Selfie sticks
 • Ventilatoren
 • En vele andere

Netwerkkabels

Een netwerkkabel wordt gebruikt om verschillende computers (of andere apparaten) met een intern netwerk of het internet (wereldwijd netwerk) te verbinden.

Het is belangrijk dat deze kabels van hoogwaardige kwaliteit zijn om snelle en veilige gegevensoverdracht tussen de verschillende apparaten in het netwerk mogelijk te maken. LogiLink biedt daarbij verschillende soorten netwerkkabels aan:

 • CAT 5: een type netwerkkabel in staat om snelheden tot 1000 Mb/s te verwerken;
 • CAT 6: Deze netwerk aansluitkabels kunnen snelheden tot 1000 Mbit/s (of 1Gbit/s) verwerken. Het verschil met de CAT 5 netwerkkabels zit hem in de hoeveelheid gegevens die de kabel gelijktijdig kan verwerken (2,5 maal hoger dan bij de CAT 5 netwerkkabel);
 • CAT 6A: Deze netwerkkabels zijn iets duurder dan voorgaande CAT 6 netwerkkabels, maar ze kunnen dan ook snelheden behalen tot wel 10 Gb/s (oftewel 10 maal sneller)
 • CAT 7: Behaalt dezelfde snelheden als de CAT 6A netwerkkabel (10 Gb/s), maar kan tot dubbel zoveel data gelijktijdig verwerken (1000 mHz in plaats van 500 mHz)

Tot slot

Samengevat kunnen we stellen dat bovenstaande producten het volgende gemeen hebben: het zijn allen betaalbare producten die niet enkel handig zijn in gebruik, maar bovendien ook echte krachtpatsers zijn binnen hun domein.

Ieder product is dan ook het resultaat van jarenlang technologisch onderzoek, voortdurende innovatie, moderne designs en uitermate sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Naar boven