JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

LappKabel: betrouwbare, innovatieve stroomkabels

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige stroomkabels die, vanzelfsprekend, voldoen aan alle internationale certificeringen en normen? Kijk dan eens rond in het assortiment van LappKabel. Dit merk produceert niet alleen stuurstroomkabels, maar ook aansluitkabels, beschermslangen, transmissiesystemen en meer.

Over Lappkabel

LappKabel is een van oorsprong Duits bedrijf dat werd opgericht in 1957 door Oskar Lapp. Het belangrijkste product uit die tijd was de ÖLFLEX®. Deze stuurstroomkabel was een unicum: destijds gold ÖLFLEX® namelijk als 's werelds allereerste oliebestendige kabel. Het bleek het begin te zijn van een langdurige bedrijfsgeschiedenis met een wereldwijde reputatie. Innovatie en kwaliteit typeren de bedrijfsfilosofie die in 41 internationale vestigingen wordt uitgedragen.

En ook online is het merk overal te vinden, zoals in onze webshop.

Kwaliteit van LappKabel

Kwaliteitsbewaking is een van de belangrijkste pijlers binnen het gedachtegoed van de Duitse organisatie. De producten voldoen niet alleen aan de internationaal erkende standaards, ook worden ze doorlopend getest en  gecontroleerd door middel van een vastomlijnde en professionele testprocedure.

Daarmee kenmerkt het bedrijf zich niet alleen als een innovatieve, maar ook als een betrouwbare organisatie. De kabels worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder in de nucleaire industrie.
Daarvoor beschikt de organisatie over het zogenaamde KTA 1401-certificaat.

De producten

De producten van de organisatie vallen uiteen in een aantal subgroepen. Daaronder valt natuurlijk de ÖLFLEX® waar het allemaal mee begon. Deze is echter verkrijgbaar in de meest uiteenlopende varianten, bijvoorbeeld:

  • De ÖLFLEX® Classic
  • De ÖLFLEX® HEAT
  • De ÖLFLEX® 140
  • De ÖLFLEX® 150

Naast kabels is het Duitse bedrijf ook verantwoordelijk voor het vervaardigen van andere producten. De productielijn bestaat zodoende ook uit behuizingen voor stopcontacten en drukcompensatie-elementen. Het aanbod is veelzijdig en uiteenlopend.

Producten van het merk LappKabel, zoals de ÖLFLEX® Classic en de ÖLFLEX® HEAT, bestel je hier eenvoudig online!

Naar boven