JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Finder | uw specialist in relaistechniek

Finder is al meer dan 50 jaar uw specialist in relaistechniek. Dit omvat de technische productie van signaallampjes, schakelaars, schakel-  en impulsrelais, tijdrelais en tijdschakelklokken. Finder is uw fabrikant in essentiële bouwstenen die de automatisering en bediening van een elektrische installatie faciliteert. 

Vanuit vier productielocaties worden wereldwijd dagelijks meer dan 220.000 diverse relais gefabriceerd. Finder heeft verschillende productielijnen die allemaal intern  worden ontwikkeld- en ontworpen door de beste experts in industriële automatisering en fabricagetechnieken.

Daarnaast heeft Finder een hoge productiekwaliteit, betrouwbare logistiek en de perfecte service voor relaisverkopen. De specialistische kennis in huis heeft o.a. gezorgd voor de realisering van gemakkelijke en overzichtelijke soorten relais.
Als fabrikant bieden ze echter ook spoelspanningen in de wat 'moeilijker' categorie relaisseries.

Finder kan zich wel degelijk de koploper noemen in verscheidenheid aan contactmaterialen voor belastingen. Er is een ruime keuze uit aansluitvoeten op de markt. Tevens bieden ze een scala van snel bedraden met doorverbindstrips en schroefloze klemverbindingen. Finder is in één woord het centrum in perfect geautomatiseerde logistiek.

Kenmerkend voor Finder is het grote aantal keurmerken. Internationale keurmerken zoals BBJ, ABS, FIMKO, BEAB, DEMKO, CSA, GOST, GERMANISCHER LLOYD, IRAM, IMQ, LLOYD'S REGISTER, NEMKO, RINA, SEMKO, SEV, LCIE, UL, VDE, TÜV en het CE-certificaat maken van Finder de relaisspecialist.

Tot het Finder leveringsprogramma behoren niet alleen 'simpele' relais, maar aan een veelvoud van relaisoplossingen zoals: tijdrelais, impulsrelais, schemeringsschakelaars, meet- en bewakingsrelais, kWh-meters, tijdschakelklokken, auto-off-on-relais, bewegingsmelders en trappenhuis-lichtautomaten.

Dit is echter nog niet het complete pakket. Relais die ook een groot deel uit maken van Finder zijn magneetschakelaars, niveauregelaars, solid state relais, dimmers, interventiemodulen, thermostaten en overspanningsbeveiligingen. De relais zijn door de Europese MID-goedkeuring gecertificeerd voor bepaling van de afrekening van de energiekosten.

Producten van Finder zijn door de ruime keuze breed inzetbaar in diverse markten. Over de hele wereld worden Finder producten gebruikt in bijvoorbeeld de industrie, machinebouw, alarmsystemen, scheepvaart, verlichting en elektronicaproducten. De meerdere referenties in vele marktsegmenten zijn een teken van een grote wilskracht voor het bedrijf en heeft haar vruchten afgeworpen. 

Finder is een toonaangevende onderneming en heeft de laatste tijd dus ook niet stilgezeten. Regelmatig toont het bedrijf op de beurs haar liefde voor innovatie. Finder toonde hiermee inzet om aan de hogere eisen van iedere klant te voldoen.

Enkele noviteiten van Finder zijn de de magneetschakelaars serie 22 nominaal 25A met een inschakelstroom van 120A en de Modulaire Solidstaterelais serie 77, met en zonder Zero Crossing nominaal 5A met een inschakelstroom van 300A.

Finder

Naar boven