JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Devolo verbindt domotica producten

Devolo levert producten voor woningautomatisering ofwel domotica. De producten zijn te verdelen in vier assortimentsgroepen:

  • Home Control: producten voor het automatiseren van een woning
  • Powerline: Internet uit het stopcontact
  • Wifi: Draadloos internet uit het stopcontact
  • Livecam: Beveiligingscamera's

Powerline

Met Powerline introduceer je betrouwbaar internet in elke kamer van een woning zonder speciale bekabeling. Powerline-producten zetten het internetsignaal over naar elektrische bedrading.

Koppel de Powerline-adapter, met de meegeleverde ethernetkabel, aan de internetrouter van je woning en door deze adapter in een stopcontact te plaatsen komt het internetsignaal beschikbaar door heel de woning.

Plaats een andere adapter in stopcontact elders in de woning en op die plaats komt het internetsignaal beschikbaar voor een computer of gamecontroller. Het aantal adapters per woning is onbeperkt en er is geen ingewikkelde bekabeling nodig!
Configuratie van de internet kan simpel met de intuïtieve dLan Cockpit-software vanaf je eigen computer of smartphone.

Livecam

De Livecam assortimentsgroep biedt innovatieve, energiezuinige webcamera's die u op eenvoudige wijze zelf kunt installeren. De kwalitatief uitstekende beelden van deze Livecam-camera's kunnen op elk moment live worden afgespeeld op de eigen computer, laptop, tablet of smartphone.

De beelden zijn haarscherp met 20 beeldwisselingen per seconde. Door de geïntegreerde infrarood-sensoren leveren de camera's ook in het donker duidelijk beeld op, zodat je altijd kunt zien wat er zich in en om je huis afspeelt.

Home Control

Deze assortimentsgroep omvat producten om de woning comfortabeler, veiliger en energiezuiniger te maken. De producten zijn eenvoudig te installeren, zodat particulieren zelf domotica-functies kunnen inbouwen.
Denk hierbij aan automatisch met een timer of met afstandsbediening besturen van verlichting en elektrische apparaten, zoals koffiezetapparaten, radiatorthermostaten, wasmachines, radio's of magnetrons.

Verder vallen onder deze groep ook enkele producten gericht op de veiligheid in het huis, zoals sensoren voor deuren en vensters, rookdetectoren en bewegingsmelders.

Via een gratis smartphone-app en webpagina kunnen deze apparaten ook op afstand worden bestuurd en uitgelezen. Met deze Home Control-producten brengt Devolo de wereld van domotica voor particulieren bereikbaar.

WiFi

Naast internetaansluiting is de Powerline-techniek ook beschikbaar voor het aanbieden van betrouwbaar, snel draadloos internet. Het WiFi-signaal wordt automatisch gecodeerd, zodat buitenstaanders geen toegang hebben en door het energiezuinige ontwerp merkt u niets op uw energierekening.

Eenvoudig te installeren

De producten van Devolo zijn vooruitstrevend en innovatief en zijn eenvoudig zelf te installeren. Elk product is uitgebreid getest in de praktijk en voorzien van een duidelijke Nederlandstalige handleiding waarmee succes is verzekerd.

Naar boven