JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

De producten van Conrad Components: voor je elektronica- en elektriciteisklussen

Het uitgebreide assortiment van Conrad Components bevat interessante producten voor je elektronica- of elektriciteitsklussen. Allerlei soorten bedrading, schakelaars, relais en printplaten: je vindt het allemaal!

Ruime keuze uit draden, kabels en toebehoren bij Conrad Components

Ben je op zoek naar de geschikte draad of kabel voor het bedraden van elektronische schakelingen of voor het aansluiten van diverse apparaten? In het productgamma vind je draden en kabels met allerlei diameters, kleuren en specificaties. Ook het kabeltoebehoren vind je terug in het assortiment:

Connectoren in allerlei vormen en soorten

Wil je een kabelschoen op het uiteinde van een draad aanbrengen? Of ben je op zoek naar een geschikte connector voor audiovisuele apparatuur? Misschien heb je een geschikte dataconnector nodig? Bekijk het grote assortiment connectoren:

  • Kabelschoenen, waaronder adereindhulzen, ring- en haakkabelschoenen en vlakstekkers
  • A/V-connectoren, zoals cinchconnectoren, HDMI-stekkers en jackpluggen

Telecom- en dataconnectoren: USB-, RJ- en TAE-connectoren

Plakband

Conrad Components biedt je ook een grote keuze aan verschillende soorten plakband (isolatietape, dubbelzijdige tape, enzovoorts) voor uiteenlopende toepassingen.

Voor de elektronicaliefhebber: printplaten en breadboards

Printplaten en breadboards behoren tot de standaard benodigdheden van elke elektronicaliefhebber. Bij Conrad-Components vind je printplaten in allerlei afmetingen, vervaardigd uit meerdere materialen en met verschillende rastermaten. Kies ook uit een ruim aanbod van breadboards met diverse afmetingen en aantallen polen.

Een geschikte relaisschakeling voor je toepassing

Snel een relaisschakeling nodig om in een toepassing in te bouwen? Bij Conrad Components vind je bestukte relaisprintplaten met verschillende specificaties. Ook permanente magneten, tijdrelais en trappenhuisautomaten maken deel uit van het aanbod.

Voor de knutselaars: allerlei schakelaars en toetsen

Als je veel bezig bent met het opbouwen van elektronische schakelingen en elektrische toepassingen, ben je vaak op zoek naar een geschikte schakelaar. Moet het een drukschakelaar of een draaischakelaar worden? Moet de schakelaar geschikt zijn voor netspanning? Het assortiment schakelaars omvat volgende soorten:

  • Drukschakelaars en druktoetsen
  • Schuifschakelaars: DIP-schakelaars in verschillende grootten
  • Draai- en sleutelschakelaars
Naar boven