JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Brennenstuhl | Ideaal voor klussers

Brennenstuhl is hét allround merk voor de doe het zelfwerker. Een greep uit het grote aanbod. Brennenstuhl is tevens te gebruiken op veel verschillende plekken zoals:

  • Huis
  • Tuin
  • Kantoor
  • Nieuwbouw of werf
  • Werkplaats

Bescherm je tegen de bliksem met overstroombeveiliging 

Denk niet dat een blikseminslag bij jou niet kan gebeuren, jaarlijks worden heel wat huishoudens hierdoor getroffen. Een overstroombeveiliger beschermt je hiertegen. Via het stopcontact schakel je de televisie hierop aan.

Slaat de bliksem in, dan wordt de stroom via deze bescherming opgevangen. Met Bretector heeft Brennenstuhl een patent op de toekomst van de overstroombeveiliging genomen.

Stekkerdozen om al je apparaten aan te sluiten

Een andere specialisatie zijn de stekkerdozen. Ze worden gekenmerkt door een stabiele behuizing met aluminium en een solide afgewerkte bovenzijde. Deze zorgt ervoor dat ze ongevoelig zijn voor elektromagnetische golven. De stekkerdozen zijn ook uit schakelbaar en voorzien van een kinderbeveiliging.

Stroomverdelers om stroom op moeilijke plaatsen te voorzien

Met een stroomverdeler sluit je een kabel aan op het stopcontact en rol je de kabel uit via een handig haspelsysteem. Ben je op de plaats waar je moet zijn, bijvoorbeeld een werf of een nieuwbouw, kan je meestal tot vier apparaten aansluiten.

Zo heb je stroom ter beschikking op plaatsen waar je nog geen leidingen gelegd hebt. Ook hier wordt Brennenstuhl gekenmerkt door kwaliteit en een robuuste behuizing. Duitse topkwaliteit!

Zonne-energietechnieken voor milieuvriendelijk licht in de tuin 

Verlichting maakt tegenwoordig meer en meer gebruik van zonne-energie. Het is niet langer nodig om lange kabels door je tuin te trekken om wat sfeerverlichting tussen je heesters te krijgen.

Met een piket plaats je een mobiele verlichting in de tuin. Handig is ook het huisnummer dat verlicht wordt dankzij een solarbol in de buurt die energie krijgt dankzij de kracht van de zon.

Beveiligingstechnieken die levens redden

Elk huishouden zou verplicht een rookmelder moeten hebben. Zo zouden op jaarbasis veel branden voorkomen worden. Maar vergeet ook de hittemelder niet. Deze kan interessant zijn in de keuken, het is immers niet nodig dat het alarm afgaat als er eens toevallig wat rook uit de oven vrijkomt.

Ook een goede CO-detector kan levens redden. Brennenstuhl zorgt voor een groot gamma betrouwbare en goed betaalbare veiligheidsapparaten.

Licht op de bouwwerf

Een goede verlichting op een bouwwerf of werfplek is een kwestie van veiligheid. Zorg voor een mobiele of stationaire LED en halogeenverlichting voor jezelf of je werknemers.

Werfverlichting die gebruik maakt van spaarlampen? Kan ook! Met een statief kan je je verlichting op een grotere hoogte zetten, ideaal om bijvoorbeeld een plafond te schilderen.

Naar boven