JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Borden & veiligheidsmarkeringen

Verschillende borden en veiligheidsmarkeringen

Je werkt in een groot kantoorgebouw en de lichten vallen uit. Ergens is kortsluiting ontstaan en uit voorzorg moet de verdieping waar jij werkzaam bent ontruimd worden. Dankzij de noodverlichting loopt iedereen zonder paniek het gebouw uit en wacht geduldig tot alles weer werkt. Je hoopt de borden en veiligheidsmarkeringen nooit nodig te hebben, maar als het eenmaal zo ver is ben je blij dat ze er zijn.

Noodverlichting en deurbordjes

Bij noodgevallen is het wel zo prettig als de weg naar de nooduitgang verlicht is. Met de bekende groene lampen draag je daar zorg voor. De deurbordjes zijn
handig om aan te geven waar de wc's zijn, het verboden te roken is, de eet- of kleedruimte zich bevindt en nog veel meer.

Grondmarkeringen

Je opslagplaats of parkeerplek afbakenen doe je met grondmarkering. Deze worden geleverd in veel verschillende kleuren. De grondmarkering biedt bijvoorbeeld hulp als de uitrit van je huis zich aan een drukke weg bevindt. Door een reflecterende verf aan het eind van de uitrit aan te brengen worden weggebruikers alert op verlatende voertuigen.

Spiegels

In fabrieken, kantoren of andere plekken waar mensen met gevaarlijke of zware bagage heen en weer lopen zie je ze veel. Een controle- of observatiespiegel
biedt overzicht en veiligheid. Deze hulpstukken zijn natuurlijk ook een prettige aanvulling in winkels of woonerven. Zo hebben dieven minder kans en zie je aankomend verkeer op tijd aankomen.

Verkeersbeveiliging

Bij pech onderweg bieden verkeerskegels uitkomst. Door het omliggende gebied daarmee af te zetten worden weggebruikers op tijd geattendeerd of creëer je een veilige afstand als bijvoorbeeld je wiel verwisseld moet worden. Ook mobiel veiligheidslint, kantelpalen, wielstoppers en aanrijbescherming zijn in deze
subcategorie te vinden.

Waarschuwingsborden

De gevolgen van een glijpartij na het schoonmaken van de vloer zijn vaak destructief omdat er een onverwachte beweging plaatsvindt. Met een geel waarschuwingsbord maak je passanten hier alert op. Ook borden die waarschuwen voor hoogspanningsgevaar zijn geen overbodige luxe.

Testplaten

De keuringsstickers die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit. De zelfklevende documentfolie is lastig te verwijderen en wordt bij verwijdering vernield zodat misbruik uitgesloten is. De stickers komen in verschillende maten, designs en kleuren.

Naar boven