JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Boormachines & schroefmachines

Uw projecten professioneel afronden met de schroef- en boormachines van Conrad

Werkt u professioneel regelmatig aan kleine of grotere klussen of bent u wellicht gewoon thuis aan het klussen en  heb je een grote verbouwing op de planning staan? Rond uw projecten dan met succes af door gebruik te maken van de schroef- en boormachines van Conrad. Deze schroefmachines en boormachines zijn namelijk niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar worden ook voor aantrekkelijke prijzen verkocht. Meer weten over het assortiment schroefmachines en de boormachines van Conrad? Lees dan hier meer over deze producten.

Een groot aanbod gereedschappen

Conrad heeft een groot gereedschaps assortiment, waar vele schroef- en boormachines onder vallen. Omdat bij ieder project weer een andere soort schroef- of boormachine hoort, vindt Conrad het belangrijk om een volledig aanbod van diverse apparaten aan te kunnen bieden. De schroef- en boormachines die u in het aanbod van Conrad kunt vinden, zijn de volgende:

De categorie accuboormachines bevat alle snoerloze apparaten die voorzien zijn van een accu om zo eenvoudig overal te kunnen werken. Dat is een duidelijke en makkelijke manier om te onderscheiden. Maar voor de klopboormachines, de klopboorhamers, de boorhamers en de boormachines is het wat lastiger. Het verschil zit hem vooral in de kracht waarmee het materiaal moet worden bewerkt, Met name voor beton en hardstenen oppervlakken is de hamerfunctie belangrijk en kiest u eerder voor een boorhamer of breekhamer, het kloppen klinkt al voorzichtiger, en dat is dan ook zo, de klopboormachine wordt meer voor de materialen gebruikt die u niet wilt beschadigen, zoals tegels, metaal, en hout. Hieronder een overzicht:

Boorhamer: efficiënter als een klopboormachine en deze werkt elektropneumatisch door op luchtdruk met speciale zuigers een hamerslag te creëren, met minder inspanning doet een boorhamer hetzelfde werk in minder tijd. Is zeer krachtig en is zeer geschikt voor het boren in beton en hardstenen tegels en wanden. Een boorhamer heeft veelal een SDS boorkop die er voor zorgt dat de boren stevig verankerd zitten.

Breekhamer: Net als een boorhamer voor het stevige werk, maar dan vooral ingezet op het slopen, daarom wordt de benaming sloophamer ook veel gebruikt. Met een breekhamer wordt niet geboord, maar gebijteld. De functie zit dan ook in het afbreken van steen, tegels en beton.

Klopboormachine: 2 geribbelde platen zorgen voor een trillende beweging, de snelheid is in veel gevallen te bedienen, geschikt voor het zware werk zoals het boren in metaal, steen, tegels en hout, maar niet geschikt voor beton. Vaak uitgevoerd met een snelspan boorkop waar vrijwel alle boren in passen.

Boormachine: Perfect voor het kleinere schroefwerk in hout, gips en het reguliere schroefwerk. De boormachine is voorzien van een snoer, als alternatief kunt u dus kiezen voor een accu boormachine.

Tafelboormachines: Dit zijn vast opgestelde boormachines voor nauwkeurige boor-werkzaamheden. Vaak is deze kolomboormachine voorzien van een stevige voet of is deze vergrendeld of vastgezet op een stevige ondergrond. Het te bewerken materiaal kan vastgezet worden op de boorplaat, waarna je de boor volledig recht in het werkstuk kan boren.

Elektrische schroevendraaiers:Zoals de naam al aangeeft is deze groep geschikt om schroeven in materiaal te draaien. Hier kunnen we ook weer onderscheid maken tussen de slagschroevendraaiers voor het zwaardere werk en de grotere boordiameters, en de bijzondere schroefwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld bij het aandraaien van de banden van uw auto of vrachtauto. Maar zo hebben we ook de gewone elektrische schroefmachine voor het schroeven in hout en deze is meer voor het fijnere werk, en hierbij gebruiken we de houtboren tot maximaal 10 mm en metaalboren tot max. 6 mm.

Apparaten voor de professionele klusser

De boor- en schroefmachines van Conrad zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit. Hierdoor kunnen ze prima gebruikt worden door de professional, voor ZZP-ers in de bouw of installatietechniek, maar ook voor inkopers binnen de industrie. Uiteraard zijn de boor en schroefmachines voor iedere veeleisende gebruiker geschikt.

Aantrekkelijke prijzen in schroef en boormachines

Omdat de producten van Conrad stuk voor stuk van goede kwaliteit zijn, kunnen de boormachines en schroefmachines van deze aanbieder goed gebruikt worden door professionele klussers. Echter, ook als u geen professionele klusser bent en gewoon op zoek bent naar toegankelijke apparaten om in en rondom huis te klussen, kunt u bij Conrad terecht. In het aanbod boor- en schroefmachines van Conrad vindt u namelijk niet alleen apparaten van goede kwaliteit, maar ook apparaten met aantrekkelijke prijzen. Ook met een kleiner budget en als u op zoek bent naar een toegankelijk apparaat met een aantrekkelijke prijs, kunt u dus bij Conrad terecht. Heeft u nog veel klussen en projecten op uw to-do lijstje staan? Wacht dan niet langer, maar schaf nu uw benodigde hulpmiddelen online aan bij Conrad.

 

Naar boven