JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Babyverzorging

Verzorging van je kind

Bij het zorgen voor een baby komt heel wat kijken. Gelukkig zijn er artikelen verkrijgbaar die het leven van de (nieuwe) ouder een stuk eenvoudiger maken! Wij bieden een ruim assortiment artikelen van hoge kwaliteit waarmee je jouw baby blij en gezond houdt en de beste babyverzorging kunt bieden. Tevens krijg je bij ons 2 jaar garantie op nagenoeg alle producten in onze webwinkel. Je bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs en de artikelen uit onze shop worden snel aan huis geleverd.

De gezondheid van je baby staat voorop

Uiteraard wil je het beste voor je baby. Het in de gaten houden van het lichamelijk welzijn van je baby staat voorop. Het is daarom handig om altijd een speciale
baby-thermometer in huis te hebben. Heb je het vermoeden dat je kind zich niet lekker voelt? Gebruik dan een van onze veilige baby thermometers.

In ons assortiment vind je thermometers speciaal voor kinderen, met een duidelijk display en zelfs een koortsalarm. Veel van onze thermometers hebben
tevens een geheugen waardoor je de stand van de vorige temperatuuropname kunt bekijken.

Naast thermometers leveren wij speciale babyweegschalen. Deze weegschalen zijn gericht op gebruiksgemak en comfort voor je baby tijdens het wegen. Wil je het
gewicht van jouw kindje goed in de gaten kunnen houden? Kies dan voor een van onze weegschalen met een duidelijk digitaal display en eventueel een geheugen.

Voeding en babyverzorging

In ons assortiment babyverzorgingsartikelen bieden wij tevens voedselverwarmers aan. Deze verwarmers zijn ervoor gemaakt om de voeding van je baby te verwarmen tot de gewenste temperatuur. Uiteraard is het belangrijk om, na het verwarmen, de voeding wel even te testen voordat je het eten aan de baby geeft. Er zijn voedselverwarmers voor flessen voeding, maar ook verwarmers waarin je een potje babyvoeding zonder problemen kunt verwarmen.

Wil je nog meer gebruiksgemak van je voedselverwarmer? Kies dan voor een verwarmer met een flessenlift. Hiermee til je de verwarmde fles voeding makkelijk uit het apparaat. Na het verwarmen van de voeding schudt je de fles even om de warmte goed te verdelen. Hierna is de voeding klaar voor gebruik.

Neem een kijkje in ons assortiment artikelen voor de babyverzorging en ontdek artikelen die het zorgen voor je kindje makkelijker maken, tegen een zeer gunstige prijs.  

Naar boven