JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Auto-onderhoudsmiddelen

De beste reiniging en herstel middelen bij Conrad

Wanneer je werkzaam bent in de technische of elektronische bouw, of thuis aan het klussen bent geweest met verschillende materialen, is de kans aanwezig dat je onverhoopt te maken krijgt met beschadigingen en viezigheden. In dat geval is het handig om altijd bepaalde onderhoudsmiddelen bij de hand te hebben. Voorbeelden zijn printplaat-reinigingsmiddelen, diverse oliën en middelen om krassen mee te verwijderen. Ben je op zoek naar flessen met zo'n inhoud? Kijk dan eens op Conrad.nl. Naast de verschillende technische en elektronische toebehoren bieden we ook diverse producten die het werken mét deze toebehoren ondersteunen - waaronder middelen voor het onderhoud.

Onderhoudsmiddelen

Werken met technische en elektronische toebehoren zorgt vaak voor kleine beschadigingen aan het oppervlak waarop je werkt. Het kan daarbij gaan om een kleine tafel, maar ook om een complete vloer. Nu zijn de verschillende vloeren van bedrijven vaak reeds voorzien van een dusdanige dikte dat beschadigingen vrijwel onmogelijk zijn, maar wanneer je thuis iets laat vallen kan dit een lelijke kras veroorzaken op een verder mooi parket. In dat geval heb je baat bij bijvoorbeeld een van onze krasverwijdermiddelen. Hiermee behoren dergelijke beschadigingen definitief tot het verleden. De aanwezigheid van onderhoudsmiddelen bevordert het stress loos werken met verschillende componenten.

De onderhoudsmiddelen van Conrad.nl

Op Conrad.nl verkopen we meerdere soorten onderhoudsmiddelen. Deze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Deze onderhoudsmiddelen dienen allen een eigen doel. Zo is de zogenaamde DataFlash Sprayduster uitermate geschikt voor het reinigen van plaatsen die normaal niet zo toegankelijk zijn en zorgt deze voor een grondige reiniging zónder daarbij de apparaten te beschadigen. De verschillende middelen voor vloeronderhoud zorgen dat je jouw vloer op een gepaste manier kan reinigen, zonder dat hierbij krassen of andere beschadigingen ontstaan.

Conrad.nl

Conrad.nl is jouw webwinkel voor elektrische en technische toebehoren en alles dat bij het werken hiermee komt kijken. Zodoende beschikken we over een groot assortiment onderhoudsmiddelen die uitermate geschikt zijn voor een feilloze reiniging van technische apparaten en méér. Bestel jouw producten eenvoudig via www.Conrad.nl.
 

Naar boven