JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Auto luidsprekers

Verschillende auto speakers vindt u hier

Hoewel uw auto is uitgerust met een geluidssysteem, kan het prettig zijn om uw huidige speakers te vervangen door een nieuwe set speakers van een hogere kwaliteit. Het zelf vervangen van autospeakers is een klus die, met de juiste informatie, zelf gedaan kan worden.

Bij het kiezen van de juiste speakers voor uw auto spelen een aantal factoren een rol. Een van deze factoren is het maximaal muziekvermogen van de speakers, ook wel de belastbaarheid genoemd. Bepaal wat u belangrijk vind wat betreft de weergave van uw favoriete muziek en maak een keuze voor de beste subwoofers of speakers uit ons betaalbare assortiment.

Inbouw auto luidsprekers

Vaak zijn auto's niet voorzien van een standaard formaat uitrusting voor speakers. Het is dan ook een goed idee om voor het aanschaffen van nieuwe inbouwspeakers te bepalen welk formaat speaker u nodig heeft Bij de omschrijvingen van onze auto luidsprekers staat duidelijk aangegeven wat de eigenschappen van de speakers zijn.

In ons assortiment vindt u 2-weg en 3-weg coaxiale inbouwspeakers met verschillende eigenschappen wat betreft de belastbaarheid en geluidssterkte van de speakers. De speakers zijn eenvoudig in te bouwen middels een coax aansluiting en geven een volwaardig geluid.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor het inbouwen van een subwoofer voor een eersteklas bassweergave. Vaak worden de subwoofers geleverd als paar, zonder luidsprekers voor de hoge tonen. Dit maakt het mogelijk om de originele luidsprekers met behoud van de hoge tonen te vervangen. De inbouw luidsprekers gaan uiteraard vergezeld van een duidelijke handleiding, die u tevens in kunt zien in de op de productpagina, voordat u tot aankoop overgaat.

Opbouw auto luidsprekers

Binnen ons aanbod opbouw luidsprekers vindt u 2-weg en 3-weg coaxiale luidsprekers met verschillende wattages. Vaak worden deze speakers geleverd in een flexibel toepasbare behuizing, waardoor de opbouwmontage eenvoudig en snel is. Deze speakers staan garant voor een perfecte geluidskwaliteit en zijn bijzonder makkelijk te verwerken zonder dat hierbij veel voorkennis nodig is.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor alle mogelijke accessoires en hulpmiddelen die u nodig kunt hebben bij het installeren van uw nieuwe speakers. Zo bieden we professionele kabels in alle soorten en maten en andere artikelen zoals professioneel afdichtband en connectors. Met de juiste middelen kunt u uw auto in een handomdraai voorzien van een nieuw en perfect functionerend geluidssysteem, tegen een elke prijs!

{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}
Naar boven