JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Assen en toebehoren

Assen en hun toebehoren in de modelbouw

Bij Conrad kun je op het gebied van modelbouw alles kopen. Of het nu gaat om de bouw van modelauto's, modelboten of modelvliegtuigen, voor alle onderdelen kun je bij Conrad terecht.

Assen en toebehoren belangrijk in de modelbouw

Bij de technische modelbouw wordt een kleine, maar belangrijke, categorie gevormd door de assen en toebehoren. Immers, bijna alle vormen van technische modelbouw hebben te maken met wielen en andere draaiende onderdelen, waarbij assen een grote rol spelen.

Wij hebben dan ook een compleet aanbod op het gebied van assen en toebehoren. Hieronder worden verstaan de aanloopschrijven, de assen zelf, assen-zekeringsringen en stelringen. Zo is bijvoorbeeld de aluminiumklemring met een dikte van 6 mm een veel verkocht onderdeel, evenals de asborgringen van 7 = 7 mm.

Informatie en technische specificaties over de assen en toebehoren in de webshop

Bij elk artikel, dus ook bij alle assen en toebehoren, vind je de technische specificaties. Je kunt zo dus precies zien welk onderdeel je moet hebben. Veel assen en toebehoren zijn tamelijk universeel en in veel situaties toepasbaar maar het is zaak om toch goed naar de afmetingen te kijken voordat je je bestelling plaatst. Het zou heel vervelend zijn als het onderdeeltje net niet past.

Zeker in het geval van essentiële onderdelen, zoals wieltjes en andere draaiende onderdelen is het natuurlijk een absolute must dat alle maten kloppen. Bij een precisiehobby als technische modelbouw is iedere halve millimeter immers van belang. Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom je plezier hebt in deze technische hobby. Precisie speelt een grote rol, evenals technisch inzicht en de juiste materialen. Met het laatste kan Conrad je helpen.

Bestellen of meer informatie

Het bestelproces bij Conrad is zeer eenvoudig: maak je keuze, je betaalt en binnen 2-3 werkdagen heb je de assen en toebehoren in huis. Al deze onderdelen worden
verzonden vanuit ons magazijn in Duitsland, vandaar de levertijd van 2-3 werkdagen. De technische specificaties op de website maken duidelijk wat de
eigenschappen van ieder onderdeel zijn, zodat je precies weet wat je bestelt. Als  je toch nog twijfelt of een vraag hebt over een bepaald onderdeel, mail ons dan even voor meer informatie. We zien graag dat onze klanten volledig geïnformeerd zijn en de juiste assen of toebehoren voor hun modelbouwhobby bestellen. Weet je precies wat je moet hebben? Wacht dan niet langer en bestel je assen en toebehoren nu meteen!

Naar boven