JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Actieve, passieve, elektromechanische componenten en kabels

Top fabrikanten

  • Meer dan 250.000 componenten
  • Perfect voor ontwikkeling, reparatie of onderhoud
  • Componenten van meer dan 570 bekende merken
  • Kabels van ruim 110 bekende fabrikanten

Wat zijn componenten?

Componenten bij Conrad – Kwaliteit voor een goede prijs

Ben je een ambitieuze knutselaar die niet bang is voor wat elektronica? Of ben je als professional steeds weer aangewezen op componenten waarop je echt kunt vertrouwen? Wij van Conrad weten alles over elektronica – actieve of passieve componenten, bouwgroepen of losse onderdelen. In deze webshop is er een ruime keuze aan componenten tegen een goede prijs.

Actieve componenten

Actieve componenten versterken een stroom of spanning. In de uitgebreide electronicawebshop van Conrad staan diodes, transistoren, IC's, gelijkrichters, spanningsregelaars. Alle actieve componenten die je nodig heeft om je project te kunnen realiseren, zijn bij Conrad eenvoudig te bestellen.

Passieve componenten

Wie A zegt, moet ook B zeggen. Daarom mogen de passieve componenten bij Conrad niet ontbreken. Bij ons vind je daarom ook weerstanden, condensatoren, spoelen en trimmers. De definitie van passieve componenten is redelijk simpel: Alle componenten die niet actief zijn, zijn passieve componenten.

Behuizingen, kabels, steekverbindingen, opto-elektronica

Alles wat er verder nog nodig is, vindt je vanzelfsprekend in ons assortiment. Aanvullende accessoires zoals behuizingen, kabels en steekverbindingen zijn in onze webwinkel te bestellen.

Bouwpakketten en modules

Waarom het wiel opnieuw uitvinden wanneer er kant-en-klare bouwpakketten bestaan? Radiotechniek, meettechniek, geluids- of lichteffecten, bij Conrad vind je bouwpakketten voor de meest uiteenlopende toepassingen - kijk rustig rond in onze webshop!

Reusachtig voordeel bij elektronicashop Conrad.nl: als echte professionals hebben wij niet alleen componenten, maar vrijwel alles altijd in voorraad. Uiteindelijk zal elke klant het weten te waarderen wanneer hij na een plotselinge ingeving zo snel mogelijk aan het werk kan!

Naar boven