JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Allbot – Expandable Robot System

Maak kennis met Allbot. De modulaire robot voor hobby en het onderwijs. Bouw zelf de robot en programmeer deze via Arduino. Via een IR-zender kun je de Allbot ook op afstand besturen via je smartphone.

De Allbots

Je hebt de keuze uit twee ‘basis’ uitvoeringen. Een Allbot met 2 poten en 4 servo’s of een Allbot met 4 poten en 8 servo’s. Vind jij dit niet genoeg en wil je meer? Dan bouw je toch gewoon zelf een Allbot met 6 poten en 18 servo’s? De poten en servo’s zijn namelijk los bij te bestellen. Heb jij de beschikking tot een 3D-printer? Dan kun je de kunststof onderdelen ook zelf printen. Alle ontwerpen zijn gewoon vrij beschikbaar voor iedereen.

Allbot VR204
  • Twee poten
  • Vier servo's
  • IR-zender met app als optie
Allbot VR408
  • Vier poten
  • Acht servo's
  • Inclusief IR-zender en app

Compatible met Arduino

Robots en Arduino; een mooie combinatie. De ‘hersenen’ van de Allbot bestaan uit een Arduino-board (niet meegeleverd). Dit open-source-systeem is ook voor beginners eenvoudig te programmeren en daardoor de perfecte match met Allbot. Je leert dus omgaan met robotica én programmeren met Arduino wat het perfect maakt voor de ontwikkeling van kinderen. Techniek heeft immers de toekomst.

Keuze uit twee modellen

Naar wens uit te breiden

Compatible met Arduino

Open-source

Arduino niet meegeleverd

Productlijst

{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}
Naar boven