JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}
{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}
{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}
{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}

De nieuwe Adventskalender | Altijd leuk en leerzaam

Elke dag iets nieuws leren op het gebied van elektronica? Daar zijn de Adventskalenders van Conrad een mooi middel voor. Verras je kinderen (of jezelf!) iedere dag met een stukje techniek. Dat is toch een stuk leuker dan die ouderwetse adventskalenders met saaie stukjes chocolade?

Adventskalenders | Techniek voor kinderen

De Adventskalenders van Conrad zijn een mooie manier om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met elektronica en techniek. Ideaal voor de toekomst; aangezien de technische beroepen en opleidingen steeds belangrijker worden. Maar eerlijk is eerlijk: het moet vooral leuk blijven. En ook dat zijn onze Adventskalenders. Want wat is er nou mooier dan in de donkere dagen voor Kerstmis elke dag iets nieuws te kunnen bouwen of een nieuw experiment te kunnen doen? En er is voor ieder wat wils. We hebben Adventskalenders in onder andere de volgende categorieën:

  • Elektronica voor beginners
  • Internet of Things
  • Raspberry Pi
  • LEGO

Investeren in de toekomst

Waren het vroeger de jongens die de technische speeltjes kregen – ken je die befaamde bouwdozen van Meccano nog? - Tegenwoordig liggen er op het gebied van techniek ook uitstekende kansen voor de meiden. Maak daarom ook voor hen dit jaar van het kerstfeest een technisch feest. Geef ieder kind eens die andere kalender om tijdens de adventsweken deurtje voor deurtje te openen en te ontdekken hoe leuk het is om met elektronica en techniek bezig te zijn. Het zal iedere morgen kinderen opleveren die heel nieuwsgierig hun deurtje open maken om te zien wat er nu voor hen gereed ligt. Ook moderne ontwikkelingen als de Arduino en het Internet of Things blijven hierbij niet onbelicht.


Knutselen op een barre winteravond

Nu vraag je je misschien af of dergelijke Adventskalenders nog wel in de traditie van de feestdagen zijn. Wat ons betreft wel degelijk! Ooit waren ze namelijk bedoeld om kinderen het belang van het geloof te leren. Maar ook het leren over techniek en de gezelligheid van dergelijke sets zijn wat ons betreft belangrijk. Daag je kinderen dus eens lekker uit en beleef een technische én gezellige kerst!

Naar boven