Nauwkeurige resultaten?
Hoogwaardige meetinstrumenten voor laboratorium en werkplaats.

Nauwkeurige meetresultaten zijn geen toeval. Ze zijn het resultaat van een vakkundig samenspel tussen hoogwaardige meettechnologie, deskundige toepassing en correcte interpretatie. In onderzoeklaboratoria vormt professionele meettechniek de basis van wetenschappelijk werk. Conrad is uw sourcing platform voor meet- en analyseapparatuur in alle professionele domeinen zoals onderzoek en ontwikkeling, voor het laboratorium, in de werkplaats en productie.

✔ Kern weegschalen
✔ Rigol laboratorium apparatuur
✔ Fluke Actie
✔ Gossen Metrawatt

Kern weegtechniekKern

Fluke networks

Met meer dan 175 jaar ervaring in weeg- en meettechniek, aangevuld met microscopen, refractometers en een uitgebreide kalibratie- en verificatieservice, is KERN & SOHN uw partner voor de uitrusting van uw laboratorium en werkplaats. Van standaardmodellen voor eenvoudigere basistoepassingen tot premiummodellen voor uiterst nauwkeurig en effectief werken onder veeleisende laboratoriumomstandigheden, de KERN-modellen bieden industrie- en systeemoverkoepelende weegoplossingen voor elke toepassing.

Zak en basis
weegschalen

Laboratorium- en analytische weegschalen

Telweegschalen

Platform weegschalen

Microscopen

Refractometers

Mobiele en universeel inzetbare helpers speciaal voor plaatsonafhankelijk controlewegingen op het gebied van productie, kwaliteitscontrole, veldonderzoek.

Uitgerust met alle gangbare laboratoriumfuncties, data-interfaces en uiterst nauwkeurige meetsystemen, bieden deze modellen alle voorwaarden in de veeleisende laboratoriumomgeving.

Bijzonder geschikt voor regelmatige voorraadcontroles van grondstoffen, reserveonderdelen, componenten, halffabrikaten of verkoopartikelen.

Platformweegschalen zijn bijvoorbeeld geschikt voor het wegen van onderdelen of als onderdeel van kwaliteitscontrole, voor orderverzamelen, en voor gebruik in de scheepvaart en logistiek.

Kern&Sohn biedt stereo- en digitale microscopen aan om monsters te onderzoeken, te analyseren en te meten en om de resultaten achteraf te documenteren.

Wordt gebruikt om de toestand van koel- en smeermiddelen te controleren, en om het alcohol- en suikergehalte te bepalen bij de productie en verwerking van dranken en levensmiddelen.

Artikelen

Meervoudige meetmethoden op het gebied van IoTRigol

De ontwikkeling op het gebied van het Internet of Things (IoT) vereist enerzijds steeds meer functies en anderzijds een hoge betrouwbaarheid en levensduur van de accu. Zelfs tijdens de eerste ontwikkelingsstappen vereist dit flexibele meettechniek die de gebruiker voor elke functie een volledig complete technologie biedt. Rigol biedt hiervoor een complete oplossing met een breed scala aan meetinstrumenten waarmee zelfs aan de moeilijkste meeteisen kan worden voldaan.

In de meeste gevallen werken de ivd-ontwikkelingen ook op batterijen en kunnen ze bijvoorbeeld via draadloze communicatie met het internet worden verbonden. Vanwege het compacte ontwerp is EMC ook een belangrijk punt dat moet worden gecontroleerd door constante pre-compliance analyses. Rigol biedt hier oplossingen voor power management analyses, om de kwaliteit van datalijnen te waarborgen en voor componententests.

Multimeter Serie DM3058E

Oscilloscoop Serie MSO5104

Spectrumanalyser

Voedingseenheden Serie DP832

Artikelen

Buy a Fluke - Get a FlukeFluke

Artikelen

Highlights van Gossen Metrawatt

Gossen Metrawatt

 

Top merken

Rohde Schwarz
Tektronix
Fluke Calibration
Kern
Ebro
Sauter
Greisinger
Rigol
GW Instek
Fluke
Voltcraft
Benning
Gossen Metrawatt
Stäubli
Hirschmann
Teledyne
Testec
Pico