Metabo

Metabo gereedschap: kwaliteit made in Nürtingen

Goed gereedschap is het halve werk. Een vakman moet op zijn gereedschap kunnen vertrouwen. Bij Metabo begrijpen ze dit heel goed. Het gereedschap van Metabo staat, zowel bij professionals als ervaren doe-het-zelvers, dan ook niet voor niets bekend om zijn hoge kwaliteit.

 

Metabo gereedschap: als kwaliteit een must is

Met bijna honderd jaar ervaring met de productie en ontwikkeling van gereedschappen voor professionals en doe-het-zelvers kunt u niet anders dan kwaliteit verwachten. Het merk biedt gereedschappen voor bijna alle segmenten in de bouw en renovatie. Schroefmachines voor drywall-constructies of slijpmachines voor het leggen van vloeren. Tafelcirkelzagen of compressoren voor persluchtgereedschappen. Installatiewerkzaamheden met bijvoorbeeld de muursleuffrees voor het aanbrengen van elektriciteitsleidingen of de universeel inzetbare reciprozaag.

Bekijk alles van Metabo

Metabo
 

Metabo elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap

Tools voor professionals

Een betrouwbaar merk met een compleet assortiment kwaliteitsgereedschappen en toebehoren voor vakman, industrie en doe-het-zelver. Of u nu op zoek bent naar gereedschap of toebehoren als bijvoorbeeld boren of zaagbladen of een huiswaterpomp, dit innovatieve merk heeft het allemaal. Hieronder vindt u een greep uit het brede assortiment elektrisch gereedschap van Metabo

Bekijk al het elektrische gereedschap van Metabo

 

Elektrisch gereedschap accessoires

Elektrisch gereedschap accessoires

Onderdelen voor uw tools

Met de mobiele werkplaats kunt u snel en overzichtelijk al uw bits, borenpluggenspijkersschroeven en andere toebehoren opbergen in een compacte koffer, zodat u op het werk alles bij de hand hebt. Na de klus bergt u weer snel alles op. Zo heeft u altijd een opgeruimde klusplek of bouwplaats en dat komt natuurlijk ook de veiligheid ten goede.

Bekijk alle accessoires van Metabo

 

Bosch Home and Garden

Water installatietechniek

Water installatietechniek

Met ons tuingereedschap bereikt u snel en probleemloos de beste resultaten. Over elk tuingereedschap is nagedacht om het werk in de tuin zinvoller en efficiënter te volbrengen. De nieuwe gereedschappen zorgen voor kracht en toch blijft de bediening ervan eenvoudig en licht. Maak direct een keuze uit ons assortiment tuingereedschap:

Bekijk het assortiment water installatietechniek van Metabo