binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/metabo-1280x200-px-2018jpg/metabo-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Metabo gereedschap: kwaliteit made in Nürtingen

Goed gereedschap is het halve werk en de vakman moet op zijn gereedschap kunnen vertrouwen. Bij dit Duitse merk begrijpt men dit goed en het gereedschap van dit merk staat, zowel bij professionals als ervaren doe-het-zelvers, bekend om zijn hoge kwaliteit.

Met bijna honderd jaar ervaring met de productie en ontwikkeling van gereedschappen voor professionals en doe-het-zelvers kun je ook bijna niet anders verwachten. Het merk heeft gereedschappen voor bijna alle segmenten in de bouw en renovatie waaronder:

  • Droogbouw met onder andere de schroefmachines voor drywall-constructies of slijpmachines voor het leggen van vloeren.

  • Dak- en houtbouw met tafelcirkelzagen of compressoren voor persluchtgereedschappen.

  • Installatiewerkzaamheden met bijvoorbeeld de muursleuffrees voor het aanbrengen van elektriciteitsleidingen of de universeel inzetbare reciprozaag.

Ook voor de afwerking van de tuin kun je bij dit merk terecht voor onder andere haakse slijpers en afkortzagen voor het aanleggen van bijvoorbeeld een mooi terras.

Gemak en veiligheid dankzij de Metabo accusystemen

Er wordt in het Duitse Nürtingen niet enkel veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de accu-gereedschappen, maar ook aan de ontwikkeling en productie van de accu's zelf. De toegepaste Metabo Ultra-M-Technologie staat garant voor een generatie zeer krachtige Lithium-ion accu's met een lange gebruiksduur, voor nog meer gemak bij grote klussen. De cellen van de accu's worden afzonderlijk elektronisch bewaakt, zodat de accu-packs een lange levensuur genieten. Geen gehannes met verlengsnoeren op de bouwplaats of werkplek. Dat is een stuk handiger, maar vooral ook veel veiliger. De accu's van de gereedschappen uit dezelfde 'Volt-klasse' kunt u zonder problemen onderling uitwisselen. Zo past de accu van uw 18 Volt accu-klopboor zonder problemen ook op de 18 Volt haakse slijper.

Opgeruimd staat netjes...

Met de mobiele werkplaats kunt u snel en overzichtelijk al uw bits, boren, pluggen, spijkers, schroeven en andere toebehoren opbergen in een compacte koffer, zodat u op het werk alles bij de hand hebt. Na de klus bergt u weer snel alles op. Zo heeft u altijd een opgeruimde klusplek of bouwplaats en dat komt natuurlijk ook de veiligheid ten goede.

Kiest voor Metabo, dan kiest u voor topkwaliteit

Een betrouwbaar merk met een compleet assortiment kwaliteitsgereedschappen en toebehoren voor vakman, industrie en doe-het-zelver. Of u nu op zoek bent naar gereedschap of toebehoren als bijvoorbeeld boren of zaagbladen of een huiswaterpomp, dit innovatieve merk heeft het allemaal:

Bestsellers Metabo