Lapp

Lapp: reliably connecting the world

Lapp behoort tot de toonaangevende leveranciers van geïntegreerde kabel- en connectoroplossingen, voornamelijk gericht op de machinebouw en bouwsector. Conrad biedt, naast het uitgebreide assortiment van Lapp, flexibele verpakkingsopties, zoals complete kabelrollen (10 meter tot 9.000 meter) en verkoop per meter (zonder snijtoeslag).

 

LAPP, toonaangevend op het gebied van bedrading en bekabeling

LAPP biedt met diverse merken een breed scala aan kabels en draden. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook de wartels, kabelscherming, markeersystemen en industriële connectoren van Lapp. 

Conrad biedt u LAPP kabels en accessoires in de productranges:

Bekijk alles van LAPP

LAPP
 

Lapp Kabel Ölflex

Lappkabel Skintop

Lappkabel Silvyn

Lapp Kabel Unitronic

Lappkabel Hitronic

Lappkabel Epic

Lapp Kabel Etherline

Lappkabel Fleximerk

Kabels van LAPP

Siemens automatisering

Kabels

Met meer dan 20.000 kabels biedt LAPP elke benodigde kabel voor elk doeleinde. Besturingskabels, geleiderkettingkabels, installatiekabels en veel meer. Per meter of per 20 meter, alles is mogelijk.

Bekijk alle LAPP kabels

 

LAPP connectoren, behuizing en meer

Connectoren

Connectoren

Op het gebied van industriële connectoren bied LAPP onder het merk Epic meer dan 1500 connectoren en connectorsets. Afdekkappen, koppelingsbehuizing en businzetstukken.

Alle LAPP connectoren

 

Netwerkkabels van LAPP

Netwerkkabels

Netwerkkabels

Van LAPP vindt u netwerkkabels met connector en cross-over kabels voor een betrouwbaar netwerk. Ook glasvezelkabel van LAPP vindt u in ons assortiment. 

Alle LAPP netwerkkabels