Optimale cyclustijden realiseren?
Gebruik krachtige bedieningselementen

Met PLC's (programmable logic controllers) kunt u een bijna oneindig aantal besturingstaken realiseren. Het spectrum reikt van de besturing van zonwering, deuren en lichtscenario's tot complexe industriële besturingstaken voor fabrieken. Tegenwoordig is het belangrijk dat het moet voldoen aan de behoeften van Industrie 4.0 en een "open source" of "smart factory" benadering heeft. Waarin het signaal niet alleen kan worden ontvangen en verzonden vanuit de sensoren en actuatoren maar dat het ook kan worden opgenomen of verzonden vanuit externe clouds. Bij ons vindt u de meest uiteenlopende varianten en de benodigde stroomvoorziening. Simple. Fast. Comprehensive.

✔ Mini Controls
✔ HMI Panels
✔ Industriële PC's
✔ PLC's

Logisch, LOGO!

Of u nu technisch georiënteerd bent, plantingenieur of planner of als u gewoon op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van comfort en energie-efficiëntie rondom uw huis, LOGO! biedt u veel mogelijkheden, zeker voor kleine automatiseringstaken. En de nieuwe LOGO! 8.3 biedt nog meer.

LOGO! 8.3 verlegt de grenzen

Het is geruststellend om te weten dat u uw grenzen kunt verleggen, ook al is dat niet altijd nodig. LOGO 8.3 herdefinieert deze grenzen: verlaat de gebaande paden en de lokale wereld en ga naar de cloud. Het motto: systeemgegevens opslaan en aansturen waar en wanneer u maar wilt. Gegevensanalyses, meldingen op elke plek ter wereld. Grenzeloze communicatie.

LOGO! 8.3 acties ›

Artikelen

Open en innovatief - PLCnext

PLCnext Technology van Phoenix Contact is het unieke, open ecosysteem voor moderne automatisering dat voldoet aan alle eisen van de IoT-wereld.

Compacte en efficiënte DIN-rail voedingen

De TIB-serie is een nieuwe generatie DIN-rail voedingen die een energie- en kostenefficiënte basisvoeding bieden in industriële omgevingen en verdeelkasten. Met een rendement tot 94,5% is de TIB-serie toonaangevend op het gebied van energie-efficiëntie voor industriële DIN-rail voedingen.

  • Trillingen en schokken getest volgens DIN EN 61373 (spoorweg- en industriële toepassingen)
  • EMC-storingsongevoeligheid volgens (EN 61000-6-2)
  • Storingsemissie volgens (EN 61000-6-3)
  • De uitgangen zijn voorzien van onderdrukking van radiostoringen
  • De voedingen hebben actieve blindstroomcompensatie
  • De uitgangsspanning is instelbaar van 23,5 tot 28 VDC door middel van een potentiometer.
  • Veiligheidscertificaten volgens IEC / EN 60950-1, UL 60950-1 en UL 508
  • 3 jaar productgarantie

Artikelen

Voedingen voor industriële toepassingen

Met zijn brede productportfolio is Mean Well een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van standaard voedingen. Alle belangrijke toepassingsgebieden komen aan bod: van industrie, IT en automatisering tot LED-verlichting, medische technologie en huishoudens.

Voedingen voor industriële toepassingen

Mean Well biedt industriële voedingen in DIN-rail, open frame, gesloten, desktop en plug-in versies, evenals voor 19" installaties. Afhankelijk van het product en de toepassing zijn de voedingen gecertificeerd volgens de nieuwste veiligheidsnormen zoals EN 62368-1, EN 60601-1, EN 60335-1 en andere, evenals de relevante EMC-normen. Op het gebied van DIN-rail voedingen zijn de HDR-productfamilies uitgebreid met apparaten met 150 watt en TDR met apparaten met 240 watt. De nieuwste innovatie in gesloten ontwerp is de uitbreiding van de UHP-serie. De schakelende voedingen van de HDR-150-serie met 150W in een getrapte kunststof behuizing hebben momenteel de kleinste maat op de markt en zijn ontworpen voor toepassingen van overspanningscategorie III (OVCIII), wat veelzijdige toepassingsgebieden mogelijk maakt. De nieuwe generatie slanke 3-fase TDR-240 serie schakelende voedingen hebben een ventilatorloos ontwerp met vrije luchtconvectie en zijn geschikt voor DIN-rail montage op TS-35 / 7.5 en TS-35/15. Om ruimtebeperkingen op te lossen, is de nieuwe serie slechts 63 mm breed, 43% kleiner dan de vorige DRT-240-serie.

Voedingen voor LED-verlichting

Voor LED-verlichtingstoepassingen biedt MEAN WELL producten van 8 tot 1000 Watt. Deze zijn ontworpen als versies met constante spanning, constante stroom of constant vermogen. Afhankelijk van het artikel zijn de producten bedoeld voor binnentoepassingen (IP 20) of voor buitentoepassingen (IP67) onder zware bedrijfsomstandigheden. De dimbare varianten kunnen bedraad worden aangestuurd via Dali, KNX, een weerstand, 1-10 volt, PWM-signaal of push-dim. Onder andere Bluetooth / Casambi wordt gebruikt als draadloze interface. Innovaties in het LED-verlichtingsportfolio vertegenwoordigen de uitbreiding van de XLG-serie en de integratie van een KNX-interface in de producten van de PWM-serie.

Artikelen

Meer efficiëntie in de nieuwe digitale wereld

Digitalisering richting Industrie 4.0 krijgt steeds meer vorm. Dit verhoogt de uitdagingen voor plantoperators en de urgentie om het contact met de nieuwe technologieën niet te verliezen, zelfs niet in bestaande fabrieken. Maar wat is de beste manier om de digitale waardeketen in de productieomgeving te betreden? Het antwoord: met een simpele en ongecompliceerde stap, de slimme IoT-gateway SIMATIC IOT2050 voor industriële edge- en cloudverbinding.

Simatic IoT 2050 ›

Artikelen

Top merken

Siemens
Phoenix Contact
Wago
Weidmüller
Mean Well
Traco Power
Eaton
Schneider Electric
TDK Lambda
Crouzet
Kunbus