binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brand-promotion/website-landing-page-brand-promotion-nl.png/website-landing-page-brand-promotion-nl.png/hippogallery:original

Tijdelijke korting op onze 3 sterke eigen merken

Behalve de bekende merken, voeren wij ook honderden producten onder onze eigen merken Voltcraft, Toolcraft en Renkforce. De kwaliteit doet niet onder voor de A-merken, de prijs echter wel.
Van 12 t/m 30 juli hebben wij de prijzen van de volledige assortimenten van deze merken met 10% verlaagd. Er is geen actiecode nodig, de korting is al in de prijs verwerkt.

Meettechniek & stroomvoorziening van Voltcraft

Voltcraft is één van de bekende merken van Conrad, specialist op het gebied van meettechniek, laadtechniek en stroomvoorziening. Voltcraft maakt gebruik van de nieuwste technologieën en staat al jaren garant voor een uitstekende prijs en een zeer goede kwaliteit. Standaard heeft u 2 jaar garantie op de producten van Voltcraft.

Bekijk alles van Voltcraft ›

Uitgelichte producten

Professionele tools van Toolcraft

Toolcraft heeft naast het alledaagse gereedschap een groot assortiment aan specialistisch gereedschap voor een betaalbare prijs. Toolcraft gereedschap is daardoor ideaal voor zowel klussers als professionals die kiezen voor kwaliteit zonder de hoofdprijs te willen betalen. Het assortiment van ons eigen merk Toolcraft bestaat uit hoogwaardige kwaliteit gereedschap, opbergsystemen voor gereedschap en meetinstrumenten om de dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen.

Bekijk alles van Toolcraft ›

Uitgelichte producten

A/V apparatuur en 3D-printers van Renkforce

Of u nu op zoek bent naar een wekker, een studio microfoon of een Bluetooth luidspreker, Renkforce heeft het. Maar daarmee houdt het niet op. HD-bewaarkoffers, netwerkverlengkabels, 3D-printers: Renkforce is een merk die een heel brede lading dekt.

Bekijk alles van Renkforce ›

Uitgelichte producten