September: +20.000 nieuwe artikelen

September: +20.000 nieuwe artikelen

2 sep 2019

LAPP

Van complete kabelrollen (10 tot 9.000 meter) tot verkoop per meter zonder snijtoeslag.

CAT

Robuuste smartphones en mobiele telefoons voor (industriële) outdoor toepassingen.

Makerfactory

Hét merk voor de makers, ontwikkeld in ons eigen Conrad Technology Center in Duitsland. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden.

Finder

Tijdsbesparende push-in technologie, een nieuwe bluetooth Low Energy retrofit netwerkoplossing; Finder blijft innoveren.

 

LAPP

Complete assortiment

Als één van de weinige distributeurs voeren wij het volledige assortiment van LAPP. Bekijk de kabels en draden, industriële connectoren en schroefbevestigingen van LAPP.

Bekijk alles van LAPP

 

CAT

CAT
CAT
 
CAT
CAT
 

CAT

Robuust, waterproof, valbeveiligd en stofdicht. CAT weet wat nodig is om te kunnen blijven functioneren onder extreme omstandigheden. Behalve de nieuwe smartphones, vindt u de hele productlijn in ons assortiment.

Bekijk alles van CAT

 

Maker factory

Maker factory

Of u nu een echte technische hobbyist bent, een onderwijsprofessional of een professional in het ontwikkelen van prototypes, Makerfactory biedt voor elk doel passende producten. Complete technische bouwpakketten, losse componenten en modules en Arduino Boards. 
Realiseer uw projecten met ons eigen merk Makerfactory.

Bekijk alles van Makerfactory

Maker factory
 

Finder

Finder
Finder

Finder overtuigt met innovatieve producten.  Producten die de operationele uitvoering een stuk efficiënter maken. Niet voor niets is Finder één van de marktleiders op het gebied van electromechanische relais, tijdrelais, timers, semiconductoren en sensoren. Bekijk het Finder assortiment:

Bekijk alles van Finder

 

Overige merken

Dimplex   Bahco     Polymaker     Visaton      Crouzet      Helukabel      Blickle      Kern      Puma     BundB