Uitbreiding assortiment maart + korting op Siemens LOGO!

Uitbreiding assortiment maart + korting op Siemens LOGO!

8 mrt 2019

 

De komende maanden zullen we onze preferred partnership met verschillende toonaangevende leveranciers onder de aandacht brengen. Maandelijks verschillende leveranciers met de meest uiteenlopende nieuwe producten en componenten. Deze maand meer dan 20.000 nieuwe producten van onderstaande merken.

 

Siemens: 48.000 artikelen in het assortiment, 1000 nieuwe artikelen

Korting Siemens LOGO!

Met toegang tot het complete assortiment van Siemens zijn nu meer dan 48.000 producten en systeemoplossingen op het gebied van automatisering, aandrijving, installatie- en industriële schakeltechnologie beschikbaar. Dit geeft u de mogelijkheid om alle benodigdheden in één keer bij één partner te bestellen. 

Conrad biedt u Siemens artikelen in onder andere de volgende categorieën:

Bekijk alle artikelen van Siemens >>

10% korting op geselecteerde Siemens LOGO! artikelen

Tot en met 31 maart ontvangt u maar liefst 10% korting op een groot deel van de Siemens LOGO! artikelen! Gebruik hiervoor de actiecode SIEMENSLOGO.

Bekijk de Siemens LOGO! actieartikelen >>

Of ga naar de Siemens merkpagina en zie direct wat er zoal nieuw is >>

Siemens

EBM Papst: 250 nieuwe artikelen

EBM Papst wordt beschouwd als de wereldwijde innovatieleider in ventilatoren en motoren en biedt de juiste oplossing voor vrijwel elke taak op het gebied van ventilatie- en aandrijftechnologie. De kerncompetentie van het bedrijf is de ontwikkeling en productie van ventilatorsystemen die bestaan uit motor-, waaier- en besturingselektronica. Op alle drie de gebieden beschikt EBM Papst over uitstekende expertise met knowhow die in de afgelopen decennia is gegroeid. Bij Conrad zijn nu de top 250 producten in de ventilatorsector genoteerd. Kwaliteit gemaakt in Duitsland.

Bekijk alle artikelen van EBM Papst >>

EBMPapst

 

NIEUW: Stiebel Eltron: een nieuw merk met 530 nieuwe artikelen

Stiebel Eltron ontwikkelt en produceert sinds 1924 producten die aan de hoogste technische standaard voldoen. Tegenwoordig is het bedrijf een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van thuis- en systeemtechnologie. Het bedrijf biedt efficiënte oplossingen in de elektrische industrie. Fabrikant van warmwater-, elektrische en verwarmingstoestellen voor woningventilatie en warmteterugwinning. Wij bieden u artikelen op het gebied van warm water: verwarming / airconditioning units, warmtepompen en ventilatie.

Bekijk alle Stiebel Eltron artikelen >>

Stiebel Eltron

Fluke, wereldleider in test- en meetapparatuur: +1100 producten in ons assortiment

Fluke is een van de meest erkende merken op het gebied van metrologie. Het assortiment omvat meettoestellen, vooral voor gebruik in het veld, zelfs voor veeleisende taken zoals digitale multimeters of warmtebeeldcamera's. Bij Conrad ontvangt u bijna het complete assortiment van meer dan 1.100 producten van Fluke. Gebruik onze 24-uurs standaard verzending. Fluke is opgericht in 1948 en levert professionele instrumentatie die wereldwijd wordt gebruikt bij de installatie, het onderhoud en het onderhoud van elektronische apparatuur in de industrie, stroomvoorziening, medische apparatuur, gebouwen en elektrische installaties, precisiemetingen en kwaliteitsborging. Ingenieurs, metrologen, metrologen, elektriciens, netwerk- en IT-specialisten waarderen de draagbaarheid, robuustheid, veiligheid en gebruiksgemak van professionele meetinstrumenten.

Bekijk alle Fluke artikelen >>

Fluke

Beha Amprobe: +350 producten in ons assortiment

Beha Amprobe is al meer dan 100 jaar een gespecialiseerde leverancier van innovatieve testapparatuur. Van multimeters tot spanningstesters. Beha Amprobe is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van professionele meetinstrumenten voor elektriciens. Het Duitse merk Beha en het Amerikaanse Amprobe hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige elektronische apparatuur en bijpassende accessoires. De innovatie van het bedrijf omvat de uitvinding van de huidige klem meer dan 70 jaar geleden. De productportfolio van Beha-Amprobe varieert van installatietesters, VDE-testers, voltmeters en continuïteitstesters, digitale multimeters, stroomtangen en thermometers tot stresstesters en meetsnoeren. Conrad geeft u toegang tot meer dan 350 producten.

Bekijk alle Beha Amprobe artikelen >>

Beha Amprobe

Overige assortimentsuitbreiding 

Mascot

80 nieuwe artikelen
Bekijk alle Mascot artikelen >>
 

Armytek

30 nieuwe artikelen
Bekijk alle ArmyTek artikelen >>

Hilook

10 nieuwe artikelen
Bekijk alle HiLook artikelen >>

Helukabel

1500 nieuwe artikelen
Bekijk alle Helukabel artikelen >>

Gedore

4000 nieuwe artikelen
Bekijk alle Gedore artikelen >>

Tektronix
15 nieuwe artikelen
Bekijk alle Tektronix artikelen >>

Meest recente artikelen

Eco Runner Team

21 jun 2021

Eco Runner Team

Bent u klaar voor hybride werken?

18 jun 2021

Bent u klaar voor hybride werken?

Vergelijk eenvoudig technische specificaties

4 jun 2021

Vergelijk eenvoudig technische specificaties

Uitleg: soldeerstations voor verschillende doelgroepen

12 mei 2021

Uitleg: soldeerstations voor verschillende doelgroepen

Conrad vijvertechniek advies

1 apr 2021

Conrad vijvertechniek advies

Alles wat u nodig heeft voor uw tuin

1 apr 2021

Alles wat u nodig heeft voor uw tuin

Hou hooikoorts buiten de deur!

1 apr 2021

Hou hooikoorts buiten de deur!

Nieuwe EU energielabels per 1 maart 2021

10 mrt 2021

Nieuwe EU energielabels per 1 maart 2021

Eigen merken bijna volledig plasticvrij verpakt

19 feb 2021

Eigen merken bijna volledig plasticvrij verpakt

Batterijen in alle soorten en maten

10 feb 2021

Batterijen in alle soorten en maten