+22.000 nieuwe artikelen in juli

+22.000 nieuwe artikelen in juli

19 jul 2019

 

Grote uitbreiding van ons assortiment: maar liefst meer dan 22.000 artikelen en de 2 merken Esylux en Obo Bettermann hebben we aan ons assortiment toegevoegd

 

Phoenix Contact (1825 nieuwe artikelen)

Wereldwijd marktleider van innovatieve producten en oplossingen voor industriële aansluiting en automatiseringstechnologie. Met een constant vernieuwend assortiment blijft Phoenix Contact haar concurrenten in de markt ver vooruit. Ontdek de nieuwste producten en bekijk de meest populaire artikelen van dit merk:


Uitgelicht:

Phoenix aansluitklemmen  Phoenix overspanningsafleiders  Phoenix PTFix L-boxx  Phoenix Contact verdeelblokken

Bekijk alle nieuwe artikelen van Phoenix Contact>>

Phoenix Contact

OBO Bettermann: nieuw merk!

Obo Bettermann staat voor netwerkoplossingen die elektrische infrastructuren voor gebouwen creëren. Goed doordachte ontwikkelingen van de hoogste kwaliteit maken de installatie voor vakmensen eenvoudiger en verhogen de installatiesnelheid.

Uitgelicht:

OBO aftakdoos  OBO kabelgoot  Metabo kanaal

Bekijk alles van Obo Bettermann>>

Obo Bettermann

 

Esylux (nieuw merk!)

intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen. Esylux ontwikkelt, produceert en verkoopt intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen die de kwaliteit van leven en energie-efficiëntie van kantoorgebouwen, onderwijsfaciliteiten en gezondheidszorgfaciliteiten verbeteren.

Ga direct naar:

Bekijk alle artikelen van Esylux >>

Esylux

TP-Link: 35 nieuwe artikelen

TP-Link is de nummer 1 onder WIFI-providers met een marktaandeel van meer dan 40 procent van de wereldwijde WIFI-markt voor consumenten biedt een uitgebreid assortiment voor zakelijke netwerkoplossingen.

Bekijk de nieuwe artikelen van TP-link >>

Bekijk alle artikelen van TP-link >>

TP-link