Tot 40% korting op geselecteerde Flir multimeters

Tot 40% korting op geselecteerde Flir multimeters

16 jul 2019

Actie Flir multimeters met ingebouwde warmtebeeldcamera

In samenwerking met FLIR kunnen we u t/m 31 juli 3 hoogwaardige True RMS digitale multimeters voor extra lage prijzen aanbieden. De kortingen lopen op tot maar liefst 40%.
U hoeft hier geen actiecode voor te gebruiken, we hebben de prijzen al voor u vastgelegd.

Tijdelijk sterk afgeprijsde multimeters

DM166 Flir  DM284 Flir  DM284 kit Flir

Specificaties en higlights

 • FLIR DM166 Multimeter 
  De DM166 is de voordeligste multimeter met ingebouwde warmtebeeldcamera. Door de prijs en de uitgebreide functionaliteiten is dit apparaat een echte wannahave voor elektriciens, automatiseringstechnici, elektronici en HVAC-technici. Met zijn IR-gestuurde meethulptechnologie IGM (Infrared Guided Measurement) en de geïntegreerde Flir warmtebeeldsensor met een resolutie van 80 x 60 pixels leidt de DM166 u visueel naar de exacte posities van temperatuurafwijkingen en potentiële problemen. De krachtige multimeter is een ideaal instrument voor het analyseren en verhelpen van complexe storingen bij hoog- en laagspanningstoepassingen.
  Highlights DM 166:
  - IR-resolutie: 80 x 60 pixels
  - Gezichtsveld: 50° x 38°
  - Kleurenpalet warmtebeelden: ijzer, regenboog, grijstinten
  - Doorgangstest: 30 Ω en 480 Ω
  - Uitfilteren van storingen door hoogfrequente ruis met de VFD-functie (Variable Frequency Drive)
  - Snel scannen op oververhitte componenten met IGM
  - Foutdiagnoses met allerlei DMM-testfuncties
    Ga naar de DM166 >
   
 • FLIR DM284 Multimeter
  De Flir DM284 multimeter met ingebouwde warmtebeeldcamera en IGM is een compleet instrument dat een digitale TRMS-multimeter en een warmtebeeldcamera in zich verenigt die zorgt voor een snellere foutdiagnose op de ex. Met zijn infrarood aangestuurde meethulp-technologie IGM (Infrared Guided Measurement) en de ingebouwde thermische beeldsensor met een resolutie van 160 x 120 pixels leidt de DM284 u visueel exact naar de elektrische problemen. Met IGM kunt u schakelkasten, aansluitingen en kabels vanaf een veilige afstand controleren, zonder deze aan te raken. Nadat de IGM een probleem gedecteerd heeft, kan de DM284 de resultaten met zijn uitgebreide contactmeetfuncties controleren en bevestigen en u zo bij het oplossen van de meest gecompliceerde elektrische problemen helpen. De DM184 multimeter is uitermate geschikt voor on-site diagnose bij elektronische systemen, commerciële elektrische installaties, in lichtindustriële omgevingen, bij de buitendienst en bij werken met HVAC-systemen.
  Highlights DM284
  - 2-in-1 - digitale multimeter en warmtebeeldtechniek in innovatieve combinatie
  - CAT III 1000 V / CAT IV 600 V
  - True RMS effectievewaardemeting
  - Bolometermatrix 160 x 120 pixels
  - Thermische gevoeligheid 150 mK
  - IR-meetbereik -10 tot +150 °C
  - Geïntegreerde zaklamp
  - Hold-functie
  - Handige joystick bediening.
    Ga naar de DM184 >
   
 • FLIR DM284 Multimeter kit
  De DM184 multimeter kit is qua functionaliteit gelijk aan de hierboven genoemde DM184. Het verschil is dat deze variant geleverd wordt met TA04 accupack.
  Ga naar de DM184-kit >