Klooikoffers | Gereedschapsetje voor kinderen

Klooikoffers | Gereedschapsetje voor kinderen

28 mrt 2019

Stichting Lekkersamenklooien en Conrad bieden samen Klooikoffers aan. Wat zijn klooikoffers? Dit zijn verschillende pakketten met gereedschap, waarmee kinderen op een leuke en laagdrempelige manier iets kunnen maken en zo spelenderwijs met techniek bezig kunnen.

Waarom werken we samen?

Stichting Lekkersamenklooien heeft tot doel zoveel mogelijk mensen aan het klooien te krijgen. Zodat we allemaal dappere, vrolijke makers worden. De Klooikoffers zijn daarvoor een belangrijk middel. Conrad wil graag uitvinders maken. Daarom biedt Conrad een groot aantal artikelen die jongeren spelenderwijs kennis leren maken met alles wat elektronica en techniek zo leuk maakt. Want men kan niet jong genoeg beginnen!

Waarom klooikoffers?

Veel kinderen leren af om 'makend te onderzoeken' als ze opgroeien. Waar ze als kleuter expert waren met vingerverf, zijn ze in groep 8 goed met de iPad. Op zich prima, ware het niet dat het maken in de echte wereld meestal langzaam verdwijnt. En dat willen we oplossen met Klooikoffers.

Bestellen

We zullen de samenwerking in de toekomst nog verder invullen, hieronder ziet u de koffers die we momenteel al aanbieden.

> Ga naar de Klooikoffers voor meer informatie

Klooikoffers

Klooikoffer #1 - De striptang

Klooikoffer #2 - Het lijmpistool

Klooikoffer #3 - De soldeerbout

Klooikoffer #4 - Scherpe messen

Klooikoffer #6 - Meten is keten

Klooikoffer #7 - Expeditiemicro:bit
 

Illustratie
Illustratie: Astrid Poot
Lekker klooien
Foto: Peet Sneekes
 

 

Klooikoffers zijn een idee van Astrid Poot

Conrad is de trotse partner van Stichting Lekkersamenklooien en de Klooikoffers.

 

Gebruik van de Klooikoffer en de inhoud is voor eigen risico. Stichting Lekkersamenklooien en Conrad zijn niet verantwoordeljk voor eventuele schade en ongelukken. De klooikoffer bevat geen speelgoed en dient uitsluitend te worden gebruikt in een educatieve schoolomgeving samen met een volwassene of thuis onder ouderlijk toezicht.
 

Gerelateerde onderwerpen