Bezoek de Electronica 2018 in München

Bezoek de Electronica 2018 in München

22 okt 2018

Van 13 t/m 16 november vindt de Electronica 2018 plaats in de Messe in München. Dé grootste electronica beurs ter wereld met maar liefst 2700 standhouders, waar u de nieuwste producten en innovaties ziet, deel kunt nemen aan inspirerende conferenties en veel meer.

Conrad neemt wederom deel aan deze gerenommeerde beurs. Dit jaar met een stand van 226 m2 in hal C5 (standnummer 135). Ook zullen wij onder de titel ‘Conrad Maker & Education’ onze nieuwste innovaties presenteren op electronica Experience in de nieuwe hal C6, op beursstand 308, die een oppervlakte heeft van 18 m2.

Tijdens Electronica zullen wij spannende praktijkcases laten zien in combinatie met producten van diverse merken. Ook leveren wij inzicht en kennis in de vorm van lezingen door onze experts. Bezoekers van de beurs kunnen zich verheugen op een uitgebreid lezingenprogramma.

Beursbezoekers die op zoek zijn naar bijzonder vindingrijke oplossingen zijn op de juiste plaats bij ‘Conrad Maker & Education’ op de electronica Experience in de gloednieuwe hal C6 op stand 308. Deze plek staat geheel in het teken van de makerswereld, waarin uitvinders, hobbyisten, slimmeriken, creatievelingen, laterale denkers en nerds hun ideeën vorm willen geven en technische problemen op willen lossen. Conrad levert creatieve technologieën en innovatieve productideeën voor deze doelgroepen.

Gratis toegangskaarten voor electronica 2018 kunnen hier worden aangevraagd >>