Gezichtsherkenning als beveiliging

Gezichtsherkenning als beveiliging

12 sep 2018

In tijden van grootschalige data-hacks en aanvallen op complete netwerken, is de beveiliging van bedrijfsgeheimen essentieel. De infrarood-webcam, ontwikkeld door Renkforce,
combineert veiligheid, comfort en business in één. De compacte webcam is geschikt als traditionele webcam, maar biedt daarnaast een upgrade voor pc en notebook met de gezichtsherkenningsfunctie. Zo kunnen gegevens snel en veilig worden gecodeerd én gedecodeerd. De dieptesensor voorkomt dat ongeautoriseerde personen toegang krijgen tot de computer met een masker of foto van de gebruiker. Dit biedt de nodige beveiliging voor uw privé- of zakelijke gegevens.

Binnen een paar seconden ingelogd 

Met Windows® Hello logt u in minder dan 2 seconden in op uw Windows®-apparaten. Dit is drie keer sneller dan met een wachtwoord.
Mocht u toch liever een PINcode gebruiken, dan is dat ook mogelijk. Het instellen van Windows® Hello is eenvoudig: selecteer de knop Start en vervolgens Instellingen> Accounts> Aanmeldopties. Zodra de installatie is voltooid, kunt u zich aanmelden met een snelle blik. Met de HD-ready webcam kunt u direct HD-videogesprekken starten. De High Definition Webcam levert professionele HD-videogesprekken in 720p bij 30 frames per seconde. Met een Plug & Play-functie en volledige compatibiliteit met alle zakelijke conference call clients, is deze webcam eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Uw gezicht is uw wachtwoord

De compacte webcam is geschikt als traditionele webcam, maar is door de gezichtsherkenning tevens een upgrade voor uw pc en notebook.
Dé perfecte bescherming tegen ongeoorloofde toegang tot uw gegevens.

Bekijk de webcam met gezichtsherkenning >>

webcam gezichtsherkenning

 

Gerelateerde onderwerpen