Focus op gereedschap en werkplaatsuitrusting

Focus op gereedschap en werkplaatsuitrusting

21 jan 2021

Of het nu gaat om een nieuwe aankoop of uitbreiding van de werkplaatsuitrusting: Conrad Electronic is uw competente partner met meer dan 250.000 producten op het gebied van gereedschap en werkplaatsuitrusting.

  • Eenvoudig producten vinden, snelle inkoopprocessen en uitgebreide dienstverlening
  • Veelzijdig kwaliteitsgereedschap en topmerken voor tal van zakelijke toepassingen
  • Deskundige oplossingen voor een veilige werkplek

Oldenzaal, januari 2021. Conrad Electronic is op weg het meest toonaangevende zakelijke inkoopplatform voor technische bedrijfsmiddelen van Europa te worden en biedt zijn zakelijke klanten een breed scala aan producten en tal van diensten. Het productassortiment en de speciale Conrad-oplossingen staan in 2021 opnieuw centraal in gerichte kwartaalcampagnes. Zo kunnen we nog beter en doelgroepgerichter inspelen op de behoeften van onze zakelijke klanten en het u  nog gemakkelijker maken in te kopen via het Conrad Sourcing Platform.

+250.000 gereedschapsproducten van gerenommeerde merken

Om te beginnen met meer dan 250.000 artikelen op het gebied van gereedschap en werkplaatsuitrusting. Het assortiment omvat onder andere elektrisch gereedschap, handgereedschap en werkplaatsuitrusting. Efficiënte oplossingen voor het opslaan en bevestigen van gereedschap, maar ook producten voor veiligheid op het werk. Zowel voor continu gebruik op de bouwplaats, dagelijks gebruik door facility management, voor onderhoud in de industrie maar ook voor bijvoorbeeld de autobranche. Zakelijke klanten die actief zijn in onderhoud, service, reparatie, installatie of nieuwbouw kunnen via het Conrad Sourcing Platform al hun technische bedrijfsbenodigdheden bestellen voor een breed scala aan technische toepassingen.

Dankzij jarenlange relaties met fabrikanten en leveranciers biedt Conrad gegarandeerd altijd de nieuwste innovaties en producten aan die snel kunnen worden geleverd. Het huidige productaanbod voor gereedschap en werkplaatsuitrusting omvat topmerken als Bosch, Makita, Dremel, Metabo, Knipex, Wera, Toolcraft, Fischer, HellermannTyton, 3M, Uvex, Weller, Gedore, Wiha, Fein, Loctite en DeWalt.

Diensten die het inkoopproces vereenvoudigen

Het Conrad Sourcing Platform biedt behalve tal van producten ook uitgebreide diensten. Als het gewenste artikel of het benodigde reserveonderdeel een keer niet online te vinden is, staat er een geschikte oplossing klaar: in een dergelijke situatie gaat het Conrad team met de “Product op Aanvraag" service op zoek in het wereldwijde leveranciersnetwerk. De offerteservice is een andere dienst die de zorgen van de klant snel en gemakkelijk uit de wereld helpt en zo het inkoopproces nog gemakkelijker maakt.

“Met ons Sourcing Platform en het snelle en uitgebreide inkoopproces voldoen we aan de wensen van onze klanten voor efficiënte digitale oplossingen. Dankzij onze hoge kwaliteitsnormen zorgen we voor een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten. We hebben met verschillende eProcurement oplossingen als Smart Procure, OCI webshop of eCatalogs de bestelprocessen in hoge mate geautomatiseerd. Maar platformeconomie betekent voor ons een optimaal netwerk van machines en mensen: of het nu gaat om de community, klantenservice, het key accountteam of zakelijk advies van onze specialisten, onze klanten vertrouwen erop dat Conrad hen persoonlijk blijft helpen”, zo benadrukt Ralf Bühler, CEO Conrad Electronic.

Bekijk het assortiment gereedschap & werkplaatsuitrusting

Meest recente artikelen

Vergelijk eenvoudig technische specificaties

8 dagen geleden

Vergelijk eenvoudig technische specificaties

Uitleg: soldeerstations voor verschillende doelgroepen

12 mei 2021

Uitleg: soldeerstations voor verschillende doelgroepen

Eco Runner Team

29 apr 2021

Eco Runner Team

Conrad vijvertechniek advies

1 apr 2021

Conrad vijvertechniek advies

Alles wat u nodig heeft voor uw tuin

1 apr 2021

Alles wat u nodig heeft voor uw tuin

Hou hooikoorts buiten de deur!

1 apr 2021

Hou hooikoorts buiten de deur!

Nieuwe EU energielabels per 1 maart 2021

10 mrt 2021

Nieuwe EU energielabels per 1 maart 2021

Eigen merken bijna volledig plasticvrij verpakt

19 feb 2021

Eigen merken bijna volledig plasticvrij verpakt

Batterijen in alle soorten en maten

10 feb 2021

Batterijen in alle soorten en maten

Europese drone wetgeving 2021 van kracht

3 feb 2021

Europese drone wetgeving 2021 van kracht