Conrad.nl is compleet vernieuwd!

Conrad.nl is compleet vernieuwd!

26 mrt 2018

Op woensdag 21 maart hebben we onze nieuwe website gelanceerd. Dezelfde artikelen, gegoten in een nieuw design. Rustiger, overzichtelijker en met meer functionaliteiten, die het voor u als klant nóg eenvoudiger maken om snel de juiste artikelen te bestellen.

Wat zijn de voordelen voor u?

Behalve dat de website een stuk overzichtelijker is, is hij nu ook volledig responsive. Dat betekent dat de website volledig aangepast is aan de nieuwste technologieën zodat u eenvoudig met uw smartphone of tablet kunt bestellen. Andere positieve veranderingen voor u als klant zijn:

  • Prijzen van artikelen worden automatisch incl. of excl. btw weergegeven, aan de hand van uw account (ingelogd als zakelijke klant of particulier)

  • De actuele voorraden zijn inzichtelijk

  • De verwachte leverdatum wordt per artikel aangegeven

  • Door de verbeterde zoekmachine krijgt u meer relevante zoekresultaten

  • Het aanvragen van offertes is eenvoudiger en beter vindbaar

  • U kunt snel antwoord vinden op uw vraag in de verbeterde supportpagina's

Let op: uw verlanglijstje(s) kunt u terugvinden als aparte tabbladen in de winkelwagen (zodra u bent ingelogd):

Op dit moment kunt u maximaal 4 verlanglijstjes aanmaken. Had u er op onze oude website meer en bent u deze kwijt? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u uw overige verlanglijsten in een excel-bestand toesturen.

Innovatie & technologie

Wij blijven innoveren en zijn achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van nóg meer extra functionaliteiten en nieuwe toepassingen. Heeft u zelf ideëen ter verbetering van de website? Wij staan altijd open voor suggesties!