Topmerken blijvend in prijs verlaagd

Topmerken blijvend in prijs verlaagd

4 jan 2019

Conrad heeft onlangs de prijzen van tien topmerken van elektromechanische producten aanzienlijk én blijvend verlaagd, waaronder connectoren, kabels en draden. De verlaging in prijs van tien topmerken versterkt de leidende positie van Conrad op het gebied van onder meer kabels, connectoren en elektromechanische producten.

Conrad heeft onlangs de prijzen van tien topmerken van elektromechanische producten aanzienlijk én blijvend verlaagd, waaronder connectoren, kabels en draden. Conrad biedt engineers, elektronica professionals en inkopers, die vaak onder druk staan om de kosten zo laag mogelijk te houden, de mogelijkheid om elektromechanische producten van fabrikanten zoals Finder, Siemens, ESKA, Rittal, Phoenix Contact, Weidmüller, WAGO en Harting, maar ook kabels en draden van LAPP en Hellermann Tyton tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen in te kopen.

Naast prijsvoordelen kunnen B2B-klanten die Conrad als professionele partner kiezen, rekenen op nog veel meer andere voordelen. Zakelijke klanten profiteren namelijk van talrijke diensten die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Dit zijn onder andere het vooraf configureren van kabels, PCB- en 3D-printdiensten of levering op een bepaalde datum. Klanten kunnen hierover meer informatie vinden op conrad.nl/diensten.

“Als geautoriseerd Panasonic-distributeur hebben wij hun nieuwste passieve componenten, zoals elektrolytische condensatoren, sensoren en relais in ons leveringspakket. Wij bieden deze componenten aan in volle reels, afgesneden tape of re-reeling varianten", zegt James Bell, Managing Director Conrad International. "Electronic Manufacturing Service Providers zullen zeer geïnteresseerd zijn in de verscheidenheid aan leverings formaten die we aanbieden. Bovendien voldoet een deel van het Panasonic-assortiment aan de AEC-Q200 norm en is geschikt voor toepassing in de automotive sector.”